Blind gudinne

Holt, Anne

| 1993

Flag from no

241


En narkotisert småforbryter blir funnet skutt. Få dager senere blir den dreptes advokat funnet myrdet. Politiet danner seg etterhvert et bilde av en helt uvanlig narkotikamafia, der personer fra samfunnets solside står bak. Handlingen i denne politiromanen er lagt til Oslo Politikammer og er den første romanen med Hanne Wilhelmsen.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Ulla Englund

2022-06-14

Betyg

L

Linda

2020-03-11

Betyg

E

Ewa H

2017-01-16

Betyg

En bra "vardagsdeckare", höjer sig inte så mycket över mängden. Men jag har tänkt läsa mig igenom Anne Holts serie om Hanne Wilhelmsen och det här verkar vara en pålitlig start.

Minna Matson

2016-09-16

Betyg

Ännu en polisserie påbörjad. En norsk sådan. En helt okej deckardebut och lovar iaf mer för framtiden. Eller fortsättningen då, serien i sig är ju gammal.

Blommiga Barbro

2015-05-06

Betyg

Jag kan hålla med om att boken var lite smårörig bitvis, samt att det var en hel del karaktärer att hålla reda på. Men bortser man från det så tyckte jag att boken var både spännande och välskriven! Stark 4:a!

Marita Ryen

2013-09-22

Betyg

Betyg 3-,
Första boken om kriminalinspektör Hanne Wilhelmsén. Boken känns lite långdragen och det märks att det är Anne Holts första bok. Kul att läst den ändå.

Betyg

Anne Holts första roman om vad-hon-nu-hette och han vad-han-nu-hette. Den var bra och medryckande - jag läste ut den snabbt. Samtidigt lämnade den inga kvarvarande intryck. Jag var tvungen att läsa om baksidan på boken för att minnas innehållet. Det är ovanligt (även för deckare) och jag misstänker att det beror på att den inte var så speciell. Men jag kommer ändå läsa fler av Holts böcker i framtiden!

Sofia Åkerberg

2009-11-29

Betyg

Spåket är förvisso på plats men inte plotten, alldeles för splittrat och för många karaktärer. Kanske inte så konstigt dock om man betänker att detta var Holts första bok -- alla kan ju inte vara perfekta från början. Lite kul är det ändå att Hanne Wilhelmsen är i princip oigenkännlig jämfört med senare böcker där hon själv är huvudpersonen.