Bli professionell managementkonsult : 250 tips för managementkonsulter och andra konsulter

Författaren Holger Wästlund har en bakgrund som VD och koncernchef på VBB (Vattenbyggnadsbyrån AB, som senare blev en del av Sweco) ett konsultföretag med ca 2500 anställda huvudsakligen arkitekter, ingenjörer, inredningsarkitekter och ekonomikonsulter. Därefter gick Holger Wästlund över till ett...

Maria Klein

2019-09-11

Holger lyckas med det svåraste. Att få något som är relativt komplicerat att framstå som väldigt enkelt. Jag gillar hur han sakta men säkert tar läsaren igenom varje steg och bidrar frikostigt med tips och råd. En läsvärd bok för den som vill bli managementkonsult.

Andreas Bodin

2014-08-08

Efter att ha klivit av en dryga 16-årig karriär inom IT för ett stort företag, blev min tanke att jag kunde ta mina erfarenheter och bidra med dem som värde för andra företag som konsult. Efter att ha läst din bok så känner jag att jag bättre förstår rollen som konsult och vad jag kan förvänta mig, samt vad jag definitivt måste tänka på.

Helt klart 5 stjärnor av 5 möjliga!

S

Shirin Penam

2014-06-05

Jag har precis startat mitt konsultföretag och var i ett starkt behov av vägledning och råd för att veta hur och varför jag ska tänka eller agera
Som en konsult. (Management).

Holger Wästlunds bok har varit en härlig bok att snabbt bläddra i, få svar på det jag
Söker efter och jobba vidare.
Som ung och ny i branschen har det varit en värdefull tillgång att ha en tydlig och innehållsrik bok!
Så skönt när författaren skriver direkt vad han tycker och tänker än att 'linda in sina tjusiga ord'.

Holger har en lång erfarenhet och ett vänligt sätt att ge sina läsaren 'tuff kärlek' längst med vägen mot ens karriär. Han säger hur verkligheten egentligen är och vad du kan behöva veta för att ta dig till ditt nästa steg.

Så köp boken, läs den och börja ta dig mot ditt (del)mål!