Dark, intense and utterly compelling, â??Black Dogâ?? was an extraordinary first novel from a writer who has rapidly become the most promising crime author to emerge in the genre in years.
Egentligen vet jag inte varfr den hr boken hamnade i bokhylla, vad det var som lockade mig. Nu nr jag lst den r jag vldigt glad att den bestmde sig fr att flytta hem till mig och i stllet undrar jag varfr den sttt olst s lnge. Ls mer p http://bokslut.blogspot.se/2012/11/svarta-hunden-av-stephen-booth.html
2009-09-29
Frscht och nytt fr mig som mest lst svenska kriminalromaner. En spnnande ny milj med ett intressant persongalleri som ska bli intressant att flja.
Betyget vger mellan en 4 och en 5. Det hr r frsta boken om Ben Cooper och Diane Fry och den r superbra. Speciellt tycker jag om skildringen av huvudkarakterna och Ben blir direkt en favorit. Intressant att hr har man vnt p de stereotypa rollerna och Diane r tuff och hrdkokt medans Ben r mjuk och psykologisk. Handlingen r intressant liksom att f lra knna bi karakterna.