Blå ögon och svart magi

Annelies tillvaro rasar samman när hennes man lämnar henne för en yngre kvinna. Hon blir tvungen att ordna en ny vardag åt sig och sina barn. Trots att hon har vänner som hjälper henne blir det inte lätt. Annelie är som de flesta av oss. Hon klagar inför svårigheter, men hon har också lärt sig att ta vara på livets glädjeämnen. Hon är inte särskilt vacker och hon är inte rik. Och inte heller alltigenom god och självuppoffrande. Hon gråter, grälar och bryter ihop. Tar nya tag och går vidare. Som du och jag. Men så en dag när allt verkar omöjligt försöker hon sig på svart magi. Och hon blir förvånansvärt framgångsrik... En varm, charmig och humoristisk sträckläsare!

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Blommiga Barbro

2018-04-12

Betyg

Välskriven, underhållande, gripande och mycket engagerande bladvändare som man inte annat kan än att sträckläsa. Jag läser gärna de två andra böckerna i serien om Annelie. Kan varmt rekommendera den här lilla pärlan.
Mitt slutbetyg blir, en 5:a!

Lotta Lettenström

2016-07-08

Betyg

Vilken feelgood bok! Förutom att man i början av boken undrar om handlingen utspelar sig på 50-talet. Väldigt klyschigt med gammaldags värderingar. Men ändå....vilken bladvändare....kunde inte släppa den ifrån mig b

Carin Lundberg Papp

2013-07-08

Betyg

Myspys. Är så nöjd med att ha kommit över denna debutbok av en av mina absoluta favoritFörfattare.

Annika Olsson

2012-12-31

Betyg

Myspys, enkel och lättläst.