Blå dahlia

Roberts, Nora

| 2005

Flag from sv

289


"Relationer har alltid haft en central roll i mina trilogier. Jag är fascinerad av den dynamik som finns i familjer, den gemensamma historien och på vilket sätt varje individ utvecklas" Nora Roberts Tillsammans med sina två små livliga söner flyttar den unga änkan Stella tillbaka till sina barndomstrakter i södra USA. Här har hon fått både bostad och jobb på det anrika Harper Handelsträdgård. Hon avskräcks varken av huset eller av dess ägarinna; den stentuffa Roz Harper. I närheten bor också den oborstade men snygge landskapsarkitekten Logan Kitridge. Snart inleder Stella och Logan en het romans.    Men det finns någon som inte är glad åt deras kärlek? Ett kvinnligt andeväsen stör ofta Stellas nattsömn. Kan det vara någon som tidigare bott på Harpers Handelsträdgård? Vad har hon för ett förflutet som inte lämnar henne någon ro?    Första delen i en ny trilogi...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Jasmina <3

2016-03-30

Betyg

Del 1 bra bok tycker ja

Angelica Pilman

2016-02-20

Betyg

Lättläst och förutsägbar, jag kommer att läsa tvåan men bara för att jag vill veta mer om Harperbruden/spöket

Elin Folkesson

2013-01-25

Betyg

Lättsmält, romantiskt och ganska underhållande, men alltför enkelt och förutsägbart för att locka till vidare läsning.

R

Rebecca Swerre

2011-11-16

Betyg

Denna trilogi är det bästa jag läst !!

Iris Eriksson

2011-06-24

Betyg

Jätte bra, Intressant med ett spöke i det hela. Jag är väldigt.. romantisk av mig, älskar kärlekshistorier (som slutarlyckligt) och därför är Nora en väldigt passnde författare för mig!

M

Mari J

2011-01-12

Betyg

Nora Roberts kan så mycket bättre än så här enligt min mening. Sida efter sida med namn på växter o allmänt prat om desamma gör ju att i alla fall jag hoppade hela stycken. Enda behållningen är de ibland lire roande dialogerna.

Charlotte B

2010-12-14

Betyg

Bra bok... Första i en triologi om Harpers handelsträdgård. De andra böckerna är: Svart ros & Röd lija. Alla tre är jättebra & lättlästa.

A

Agneta Andersson

2010-10-21

Betyg

Lyssnarvärd

Betyg

En lugn semesterläsning som infriar mina vanliga förväntningar på Nora Roberts, starka kvinnor och lite spöke.

Alma Joelsson

2010-03-26

Betyg

totalt värdelös översättning, men annars absolut min typ av bok!

Yvonne Moström

2010-02-28

Betyg

Jätte bra bok, svår att lämna när man väl börjat. Vill gärna ha en fortsättning på den. Man undrar ju vem som är spöket.