Bitter avund

Brown, Sandra

| 2002

Flag from sv

24


Maris Matherly-Reed är en välkänd förlagsredaktör, dotter till förlagets grundare och gift med bestsellerförfattaren Noah Reed. En dag får hon ett manus från en författare som kallar sig P.M.E. Manuset, som är postat från en liten ö vid Georgias kust, trollbinder Maris och hon spårar upp författaren. På ett ödsligt beläget bomullsplantage hittar hon honom - Parker Evans, en rullstolsbunden och hemlighetsfull man som vill dölja sin identitet och sitt förflutna. Medan spänningen växer mellan dem går de igenom manuset. Berättelsen är en skärmmande historia om två vänner som ger sig ut på en båttur med en ung kvinna. Bara en återvänder... Efter hand förstår Maris att Parkers berättelse inte är en påhittad historia. Men inte förrän långt senare anar hon att han utnyttjar henne för att utkräva en efterlängtad hämd... Bitter avund rusade direkt upp på Publishers Weeklys prestigefyllda...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Sussie S

2013-02-11

Betyg

Jag har läst ganska många av hennes böcker men denna var ett plattfall. Huvudperonerna var menlösa och handlingen förutsägbar.

Iris Eriksson

2011-07-18

Betyg

Heeelt underbar! Precis som alla hennes böcker! Jag älskar varenda en. Det är hemskt hur Parker behandlats och vad han råkat ut för och jag förstår varför han så gärna vill hämnas, jag är även imponerad hur han planerat och väntat. Det var hemskt det han gjorde mot henne men han trodde ju att han gjorde det för hennes bästa... typ. Han förnekar sina känslor för henne väldigt duktigt dock. Sedan blir jag så glad när han faktiskt kan gå! *Hoppar runt lite* Och hennes min.. En anledning till varför jag älskar Sandras böcker är att de alltid slutar bra! Heja!

Elisabeth Svensson

2010-01-11

Betyg

Lite onödigt mycke snusk på sina ställen...