Betong - en gjuten hobby

Hedengren, Sania

| 2009

Flag from sv

7


Att gjuta i betong är inte alls svårt, du kan fixa proffsiga betongprylar och möbler på endast en dag! Du rör bara ihop finbetong med vatten och häller i olika formar. När betongen torkat lossar du den från formen och vips, så är det klart! När man har kommit igång och gjort ett första projekt, kanske så enkelt som en skål för värmeljus, så kommer idéerna av sig själva. Det är svårt att sluta eftersom det är så roligt att jobba med detta häftiga, ruffa och tuffa material!Susanna Zacke och Sania Hedengren beskriver enkelt och tydligt hur du gör vackra skålar, söta ljusstakar, fina fat och mycket annat användbart för både inom- och utomhusbruk. Boken rymmer hela 33 stora och små projekt, allt från smycken till imponerande möbler. Och alla visar hur mångsidig betongen är!

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Lena L

2011-02-27

Betyg

Enkla och handfasta instruktioner hur man gjuter betongsaker för trädgården. Massor av inspiration. Här skall garanteras gjutas!

Karin .

2010-12-01

Betyg

Skulle laga en Fafner-ljusstake (som katterna haft ned) och fann mig själv plötsligt i färd med helt andra projekt, men det bidde inget av något...