Benrangel

King, Stephen

| 1999

Flag from sv

407


Detta är en av Stephen Kings mest gripande och oförglömliga romaner, en berättelse om sorg och förlorad kärlek, om en ny kärlek som påverkas av det förflutnas hemligheter och om ett oskyldigt barn som hamnar mitt i en uppslitande dragkamp. King beskriver sinnestillståndet hos bestsellerförfattaren Mike Noonan, som inte kan sluta sörja sin hustru trots att fyra år gått sedan hon hastigt avled. Han står inte längre ut med anblicken av ordbehandlarens tomt gapande skärm och på nätterna plågas han av kallsvettiga mardrömmar om Sara Laughs, hans avsides belägna sommarhus. Han beger sig dit och återser sin älskade sommarort. Den hålls i ett skruvgrepp av en inflytelserik miljonär, som har som mål att ta sitt treåriga barnbarn från modern, en ung änka. Mike dras in i konflikten och han engagerar sig också i mysterierna i Sara Laughs, numera en plats för spöklika hemsökelser och mardrömslika händelser,...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Jasmina <3

2014-03-03

Betyg

Denna bok hade jag redan läst =)

L

Lars Andersson

2013-12-24

Betyg

Tänk om King kunde skriva såhär intressant i varje bok, han visar ju här att han har förmågan.

David Larsson

2011-11-29

Betyg

Blandningen mellan spökhistoria och thriller funkar ok, men mot slutet blir det lite virrigt. Välskrivna karaktärer i övrigt och ett bra driv genom hela boken.

F

Freddy K

2010-01-10

Betyg

En spännande och mycket gripande King, som eventuellt återanvänder lite mycket från The Shining och blir lite för rörig mot slutet då han försöker få med väldigt, väldigt mycket. Men den spelar verkligigen på känslosträngarna och är svår att lägga ifrån sig.

K

Kicki Karlén

2009-11-24

Betyg

Bästa fiction jag läst på länge!

S

Sara .

2009-09-03

Betyg

Boken är jättebra men slutet är en enda röra av övernaturliga ting som King nog använder sig av för att försöka rädda historien.

A Bookaholic Swede

2009-08-05

Betyg

Suverän bok av Stephen King. Faktum är att hittills är detta den bästa boken jag har läst av King! Ruggigt bra!