Belgarath besvärjaren - Aldurs dal

Här är berättelsen om Belgarath Besvärjarens liv och hans eget vittnesmål om alla de sällsamheter som inträffade långt före händelserna i Sagan om Belgarion och Sagan om Mallorea. Det långa kriget är äntligen över och åter går Ödet i sin rätta bana. Endast en människa finns kvar som kan berätta om de nästan glömda tider då gudarna ännu levde på jorden Belgarath Besvärjaren. Här är berättelsen om i sin helhet: om hur den onde guden Torak stal Aldurs sten och fick hela jorden att rämna; om hur gudar och människor utlämnades åt krigets helvete; om hur Aldur och hans lärjungar bemödade sig att vrida Ödet rätt ett oerhört företag, som kom att sträcka sig över tidsåldrar....

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

J

Johanna Jigström

2012-01-05

Betyg

Början på allt. Underbar!!

P

Petter Nilsson

2011-06-10

Betyg

Helt klart läsvärd om man läst de andra böckerna om Belgarion. Tycker ifs att den är mer intressant än spännande då jag via de andra böckerna redan vet vad som ska hända.

Anna Johansson

2010-07-05

Betyg

En mycket bra bok som utspelar sig innan Sagan om Belgarion och Sagan om Mallorea. Hur världen rämnade, hur var det när gudarna levde på jorden osv. Dock tycker jag inte att boken är lika bra skriven som de tidigare böckerna så det blir en stark fyra.