Behandlingen

Hayder, Mo

| 2015

Flag from sv

56


En man och hans hustru hittas inspärrade i sitt eget hem på en stillsam bostadsgata i södra London. De är gravt uttorkade, och de har blivit fastbundna och brutalt misshandlade. Mannen är nära döden. Men det ska bli ännu värre: Deras åttaårige son saknas. När kriminalinspektör Jack Caffery kallas in för att utreda visar det sig vara omöjligt för honom att förhålla sig kyligt och objektivt till brottet; likheterna med händelser ur hans eget förflutna är alltför stora. Och när han gräver djupare i fallet samtidigt som han försöker hålla ihop sin tillvaro trots de alltmer omskakande avslöjandena om hans eget liv så börjar den verkliga mardrömmen Mo Hayder [född 1962] är en brittisk kriminalförfattare. Hennes...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Maria Jacobsson

2020-05-08

Betyg

Otäck och spännande bok om perversa människor som begår de mest vidriga brott. Andra boken av Mo Hayder, läs dem helst i ordning. Det är lättare att ta sig in i handlingen i denna bok och jag sträckläste den på ett par dagar med andan i halsen.

Monika W

2018-03-24

Betyg

Det har äntligen blivit dags att arbeta sig vidare i den här gamla serien om Jack Caffery, den destruktiva och labila polisen i London. Jag läste första delen för ganska exakt ett år sedan och man kan nog säga att den tog mig med storm. Kanske var mina förväntningar för höga nu när jag gav mig på Behandlingen, för den lyckades inte riktigt med samma sak. Läs mer på min blogg

Britt-Marie Kullin

2014-07-24

Betyg

Betyg: 4,5 av 5

(Den här boken var en av dom tolv böcker som jag läste under mina två semesterveckor i Turkiet. Skriver lite kortare och enklare omdömen på dessa böcker, mot vad jag brukar göra på dom recensionsböckerna som jag vanligtvis läser.)

Helt suverän bok! Otäck, spännande, välskriven, och lättläst.

Boken är en fristående fortsättning på ?Fågelmannen? (Birdman) som jag läste för ett par månader sedan. (Här är en länk till min recension av den boken).

Rekommenderar verkligen Mo Hayders böcker. (Men dom är ingenting för känsliga läsare).