Beastly, ett odjur

Flinn, Alex

| 2011

Flag from sv

55


Vi vet vad Skönheten tyckte om Odjuret - men hur var det för Odjuret? Kyle Kingsbury är rik, skitsnygg, elak och egoistisk. För honom är det självklart att han ska väljas till den populäraste killen på skolbalen och få hångla med den snyggaste tjejen resten av natten. Och allt hade nog gått som planerat om det inte hade varit för Kendra. Hon är inte särskilt snygg och hon har mage att kritisera honom för att få fördelar för att han är det. För att ge igen bjuder Kyle henne på skolbalen bara för att dumpa henne utanför dörren och göra bort henne inför hela skolan. Men Kendra är inte en vanlig tjej - hon är häxa. När Kyle kommer hem på natten efter skolbalen väntar hon i hans rum. Hon förbannar honom för hans grymhet och förvandlar honom till ett monster med päls, horn och huggtänder. Lika ful på utsidan som han är på insidan. Bara om han lyckas hitta en tjej som verkligen älskar...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Therese Östman

2014-06-26

Betyg

En morden variant av den klassiska sagan, fast omvänt. Gillar filmen, som är baserad på denna riktigt bra boken! Betyg: 5

Bea Johansson

2013-01-11

Betyg

Riktigt rolig och bra, ibland är han bara så dum!

Madelene Helgesson

2012-05-28

Betyg

Den här boken är precis vad den utger sig för att vara; Skönheten och Odjuret i modern tid. Men den är inte mycket mer än så.

Betyg

Denna bok är bara såå bra =)
Jag kan allt rekommendera till er andra =)

Moa Johansson

2012-05-20

Betyg

Läs. Den! Jag säger bara det; läs den!!! Jag älskade den verkligen, den levde till och med upp till mina skyhöga förväntningar! Jag älskade både Skönheten och Odjuret och jag gillade att man från början inte kunde utse vem som var Skönheten (iallafall inte jag). Nu har jag lust att kolla på filmen, hoppas att den är iallafall hälften så bra som boken!

Josifin Bergström

2012-03-11

Betyg

Riktig bra bok, fast gjorde felet att se filmen först :)

Charlotte B

2012-01-09

Betyg

Bra bok. Intressant att det var från hans synvinkel och inte hennes.

Rebecka Angelin

2011-12-15

Betyg

En mycket bra bok och här får man se hur de var för odjuret och inte skönheten. Påminner mycket om sagan de flesta läste som barn fast lite mer modern. Kärleken är nyckeln i denna historia precis som i sagan!