Ljudbok

Bara Alberte

Sandel, Cora

| 2003

Flag from sv

320


Kassettbok Uppläsare: Tintin Anderzon Speltid: ca 11 tim Den tredje boken om Alberte är en mörk skildring av hennes liv som hustru och mor men rymmer också en ny stor kärlek.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

M

Merja A

2010-07-01

Betyg

Mitt betyg avser den första delen i trilogin om Alberte. Boken tog lång tid att läsa, tappade intresset stundtals. Ändå vill jag inte ha den oläst, Gun-Britt Sundströms översättning höjer denna klassiker.

I

Ingrid Selnes

2010-06-16

Betyg

Betygsestimatet säger 5 men jag säger 3. Svårt att känna stor läsentusiasm för denna överkänsliga och nippriga kvinna. Visserligen fint skildrat om att vara skapande kvinna i en självupptagen manlig konstvärld, men det var seg och långdragen läsning

M

miranda åkermalm

2009-10-06

Betyg

Förmodligen den bästa serien som någonsin skrivits! Ingen bok är sämre än den andra, alla har samma flyt och känsla. Väntan på att livet ska börja.

M

miranda åkermalm

2009-10-06

Betyg

Världens bästa bok! Om flickan med potential att bli något stort, liksom de flesta andra människor, men som aldrig tar tag i sig själv. Underbar beskrivning av tonåren som ändå bjuder på hopp om framtiden även om livet just nu är förfärligt.