Bananfluenes herre

Eklund, Fredrik

| 2006

Flag from no

Hva får en ung, suksessrik mann i næringslivet til å legge næringslivskarrieren på hylla til fordel for livet som pornostjerne? Fredrik Eklund skriver om sin suksess som skuespiller i Los Angeles i romanform. Og den nye hverdagen ble preget av suksess - i 2003 ble han den mestselgende pornostjernen i USA. En pirrende og heftig roman som tar oss med bak kulissene i en verden som er ukjent for de fleste. Bananfluenes herre er blitt en liten hit - den avslører juicy detaljer om et heftig liv i sus og dus, et liv mange har lyst til å vite mer om ...

intressant att få en inblick en hemlig värld

Thomas R

2014-08-09

Om att växa upp och att växa ur. Ungdomsbok.

Sandra Karlsson

2014-01-21

Jätteintressant att hoppa in i Fredrks värld för en liten stund! Nu vill jag läsa om resan som han gjorde därefter - in i lyxmaklarbranschen, och till kärleken!

Anki Vincent

2013-07-20

Helt galet men man vill ändå veta hur det ska gå.

Marcus Sohl

2012-04-14

Att ge denna bok en stjärna är att komplimera den. Den är vär minus en stjärna.
Faktum är att detta är den absolut sämsta bok jag läst. Allt med den är dåligt. Språket påminner om en högstadieuppsats, liknelserna, vilka Eklund mer än gärna använder, är genomgående oträffsäkra och obegripliga. Intrigen känns som skämt, fast man anar att så inte är.
Just för att den är så dålig så skulle jag faktiskt vilja rekommendera den, som en upplevelse av riktigt usel litteratur.