Bä, bä svarta får

Ullerud, Eva

| 2012

Flag from sv

5


Den lilla Engelska staden Edenbridge är på ytan en lugn och idyllisk plats. Men när ett mord inträffar kommer gamla synder upp i dagen. Vilka är det nakna paret på fotot? Skall Laura få sitt arv eller kanske istället hamna i fängelse? Vem tassar på vinden på natten? Och - är det ett mord som begåtts eller kanske flera? Lillemor och Torsten Stenlund har sett fram emot en skön höstsemester. Istället väntar äventyr. Men också upplevelser, nya vänner och kulinariska upplevelse. Lillemor Stenlund är en problemlösare i samma genre som Miss Marple och Mma Ramotsve. Sin faiblesse för god mat, goda drycker och resor delar Lillemor med maken Torsten. De ser fram emot många spännande resor tillsammans. Del 2 i Lillemor Stenlund-serien

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Blommiga Barbro

2013-11-16

Betyg

Jag måste säga att jag verkligen gillar Eva Ulleruds "Snälldeckare" Lillemor och Torsten Stenlund, det udda deckarparet sticker ut med det faktum att de är så innerligt vanliga med sin kärlek för mat och goda viner. Boken är välskriven, har betydligt fler sidor än första boken. Den är välskriven, småspännande och intressant. Dock är den inte riktigt lika rolig som ettan, och med lite väl mycket ovidkommande information bitvis. Men på det stora hela en riktigt mysig deckare, betydligt bättre än överreklamerade Läckberg & Jungstedt! Rekommenderas varmt!

Elisabeth Jönsson

2013-09-12

Betyg

En härlig deckare att omslutas av på kvällskvisten ( gjorde jag i går kväll). Lillemor och maken Torsten löser deckaräventyr. Denna gång i den lilla staden Edenbridge i England, på ytan en lugn och idyllisk plats, men... Feel good känsla!