Sol Angelica har fyllt 20 och skall resa ut i den stora världen. Äntligen är hon fri. Fri till att söka efter häxorna vid Brösarps Backar. Fri att dyrka mörkrets makter och göra allt det som hon så länge drömt om. Men Sol är inte bara upptagen av det onda. För sina närmaste är hon beredd att gå genom eld och vatten. Ja, till och med att offra sitt eget liv...
💚💜All i can say is
Read this
Beautiful Series
I just love the Story and i can read them over and over again
The language and writing is so captivating!
I never get tired and they make me relax
I give these books
All Love i can
I loved Sandemos way to write and to take the listener to another place in a Captivating Story
I give this 3 books
❤️❤️❤️❤️❤️ of 5
Beautiful Hearts💜💚
Sitter med tårar i ögonen och värk i bröstet efter att ha lyssnat klart på Avgrunden. I den här boken är det Sol, den starka häxan, som har huvudrollen och jag får följa hennes liv som ung kvinna. Sol ger sig ut i världen, vilket innebär Köpenhamn och Skåne. Hon har ett stort hjärta, men svårt att hålla tillbaka sina häxkrafter, vilket hela tiden försätter henne i svårigheter. Speciellt när någon av hennes kära råkar illa ut, då tar hon utan betänkligheter till häxerierna, även om det skadar henne själv.
En underbar bok, som verkligen tar mig med in i fantasins värld och Sols tankar och känslor. Bästa boken hittills i serien om Isfolket.
Nu vill jag genast kasta mig över fjärde boken i serien, men jag lugnar mig ett tag och låter den här boken sjunka in. Tänk vad många fler böcker jag har att se fram emot i serien, underbart!