Ljudbok

Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött

Schulman, Alex

| 1905

Flag from sv

14


Jag ska berätta om en lång rad på varandra följande händelser, några lyckliga, andra olyckliga, som kastade om min tillvaro på alla plan. Det är rättvist att säga att jag blev en ny människa. Det här är inte en historia från min barndom det här är en historia från nuet. Den tar sin början den första augusti 2008 och den tar slut den första augusti 2009. Det här är historien som förändrade mitt liv.Det här är en bok om att förändras, men också om att hitta kärleken.Alex Schulman är känd programledare, journalist, författare och bloggare. Hans självbiografiska bok Skynda att älska blev en stor försäljningsframgång, omtyckt av både läsare och kritiker.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Betyg

Väldigt fin kärlekshistoria

amanda hildur

2016-10-16

Betyg

Att vara med henne var så himla fin! Alldeles lagom. Lagom lång & lagom kärlekssvallande, inte för mycket och inte för lite. Trodde nog att den skulle vara mer drypande, nästan lite pinsam, i liksom första-tiden-på-förhållandet-uppförstoringar av saker och ting, men så var den inte alls. Kärleken som beskrivs känns äkta och är förhoppningsvis av den sorten som håller länge, för så känns det iallafall. Alex och Amanda har hittat RÄTT. Anekdoterna som binder ihop de olika delarna i boken är hemtrevliga, vissa känner jag igen, men det gör ingenting. Jag tycker om Alex röst, och precis som i Glöm mig så älskar jag att han läser in sin egen bok. Det hade känts konstigt om någon annan läste upp den här kärleksförklaringen.

Att vara med henne är förvisso kanske inte Alex Schulmans bästa bok, men det är en bok om kärlek och det kan vi inte få för många av. Allt behöver inte vara becksvart eller jobbigt för att vara värt att dela med sig om - att hitta en fantastisk människa att dela livet med kan vara minst lika mycket värt att skriva en bok om.