Astons stenar (somaliska)

Geffenblad, Lotta

| 2022

Boken r p somaliska. Finns ven p arabiska och svenska.Stackars stenen! Blt. Kall. Ensam. Aston tar med stenen hem och bddar ner den i den varma docksngen. Och varje kvll hela vintern och vren hittar han nya ensamma stenar som behver sllskap. En del r stora, andra sm. Men alla r det synd om.Poetisk, sagolik och alldeles underbar.

den var inte s bra fr jag tyckte inte det

kerskolan klass 4A

2021-09-28

Den var rolig!

Boken var bra men inte s spnnande

Philip 9 r;
Den hr boken tycker jag om. Det r fina bilder och jag frstr Aston. Jag samlar inte p stenar och pinnar lngre men jag ser andra barn som gr det ibland. Det r ganska kul och man kan gra mnga saker med stenar och pinnar.

Gustav 11 r;
Jag gillar ocks boken. Aston r gullig och han gr som barn gr. Samlar. Det gr vuxna ocks fast de samlar p andra saker. Det kan vara elefanter, bcker, snckor eller frimrken. Varfr r det egentligen bttre n pinnar och stenar? Aston r vldigt omtnksam.

AC (mamma);
Vi har ngra bilderboks favoriter hr hemma och en av dem r Astons stenar. Det r stor igenknning p den fr oss alla och twisten p slutet gr att vi skrattar hgt. Varenda gng!

Fantastiska illustrationer och vi knner bde med Aston och hans frldrar genom hela boken.

En klockren fullpongare fr mig. Rekommenderas varmt.

Annica Bark

2010-05-25

En s gullig liten saga, den har lsts om och om igen och vi har ven tittat mnga gnger p filmen som fljde med boken.