Boken r p somaliska. Finns ven p arabiska och svenska.Stackars stenen! Blt. Kall. Ensam. Aston tar med stenen hem och bddar ner den i den varma docksngen. Och varje kvll hela vintern och vren hittar han nya ensamma stenar som behver sllskap. En del r stora, andra sm. Men alla r det synd om.Poetisk, sagolik och alldeles underbar.
2021-09-16
Philip 9 r;
Den hr boken tycker jag om. Det r fina bilder och jag frstr Aston. Jag samlar inte p stenar och pinnar lngre men jag ser andra barn som gr det ibland. Det r ganska kul och man kan gra mnga saker med stenar och pinnar.
Gustav 11 r;
Jag gillar ocks boken. Aston r gullig och han gr som barn gr. Samlar. Det gr vuxna ocks fast de samlar p andra saker. Det kan vara elefanter, bcker, snckor eller frimrken. Varfr r det egentligen bttre n pinnar och stenar? Aston r vldigt omtnksam.
AC (mamma);
Vi har ngra bilderboks favoriter hr hemma och en av dem r Astons stenar. Det r stor igenknning p den fr oss alla och twisten p slutet gr att vi skrattar hgt. Varenda gng!
Fantastiska illustrationer och vi knner bde med Aston och hans frldrar genom hela boken.
En klockren fullpongare fr mig. Rekommenderas varmt.