Ashimas bok

Giertz, Caroline

| 2006

Flag from sv

62


"Sträckläste den. Lita på mig, det är en blivande bestseller." Adam Alsing, journalist & programledare "Sällsynt envis sträckläsning." Birgitta Stenberg, författare Första upplagan av Ashimas bok sålde slut på mindre än 3 veckor. Gud hade en hustru. Det här är hennes berättelse. I begynnelsen lever gudarna sida vid sida. Balans råder. Men nya tider randas. Jahve har genom list och förslagenhet manövrerat ut alla utom sin egen hustru, Ashima. Men hon lämnar honom och väljer att återfödas som människa. Med Ashima följer även ärkeängeln Haniel, som åtrått henne sedan tidernas gryning. Berättelsen om Ashima tar sin början 2 755 år tillbaka i tiden, i närheten av staden Tyrus, i det som då kallades Fenicien men idag är södra Libanon. Krig råder, assyrierna skapar ett enormt rike och hundratusentals människor tvingas lämna sina hem. Ashima försöker mana till kärlek och förlåtelse...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Cecilia Fredriksson

2013-02-05

Betyg

Fick avsmak redan vid förordet. Pinade mig igenom 200 sidor innan jag beslutade mig för att vara snäll mot mig själv i stället.

Anna

2012-10-31

Betyg

Kunde inte lägga ifrån mig den, utan omfamnade Giertz värld och följde utvecklingen och kärleken och jag är så glad att Giertz lyssnade på sin inre röst och skrev den här boken.

Å

Åsa Eklöf

2012-10-08

Betyg

Spännande och fängslande. Slutade inte som jag hade förväntat mig så där blev jag lite snopen.

L

Laila Gullstrand

2012-09-30

Betyg

det är klart att den är lite av biblens håll påminner vill jag säga , men den är bra på sitt sätt och bra skrivet får man säga.spänning finns.