Rudberg, Denise

| 2008

Åse har funnit sig till rätta på Östermalm i Stockholm efter flytten från Olso ett år tidigare. Inredningsbutiken som hon och systern Matilde öppnat har blivit en stor succé och hon har inlett ett förhållande med Manfred, men anar att han ändå inte är rätt för henne. Därför blir hon glatt överraskad när några nyfunna väninnor bjuder med henne på en jakthelg i Värmland med efterföljande smokingmiddag.           Snart är Åse del av ett umgänge fyllt av fester och människor mer än lovligt förmögna som inte behöver bry sig om morgondagen. Hon försöker hålla sig utanför de intriger som utspelas kring nya väninnan Disa och hennes entourage, men kan inte undgå att märka att det inte står riktigt bra till mellan väninnan och hennes man Otto, något hon blir varse på mer än ett sätt? Denise Rudberg skriver återigen om den dekadenta överklassen och...

A H

2021-07-18

Så där

Glada Gunvor

2013-10-07

Rachel Mohlin är jättebra!

Eva-Lis Lindberg

2012-08-16

Försökte verkligen läsa denna bok, men det går inte.

L

Bra svensk chic-lit.

L

Lena Persson

2010-11-01

En tunn historia fylld med meningslösa och oväsentliga händelser. Långtråkig så man knappt orkade läsa den slut - det känns dock som om författaren kan bättre - ibland glimtar en skrivförmåga fram!

Anna Liljeby

2010-10-06

Lättläst tjejbok

P

Pernilla Carlsson

2010-09-09

Helt fantastisk författare som får en att vilja läsa alla hennes böcker och det har jag gjort också. Man får en känsla av hur det är att bo i stockholm som är helt underbar! älskar man stockholm så är dessa böckerna ett måste.

annika åberg

2010-07-28

Åse är den avslutande boken i triologin och den var helt ok. väldigt lättläst

Anders Högman

2010-07-21

Min första och troligen sista Rudberg. Sida upp och sida ner där "dagens outfit" beskrivs i detalj. Dessutom ett evigt vinpimplande och matbeskrivningarna gör mig bara hungrig. Sista hundra sidorna skumläste jag bara för att komma till det obligatoriska slutet.

Linda Lindblom

2010-02-24

En bok för er som gillar såpoperor typ Glamour.
Åse är en bok som handlar (som vanligt) om överklassen på Östermalm. En ganska tunn historia som är fylld med meningslösa och tramsiga dialoger.
Men gillar ni som sagt såpor så är denna bok nåt för er.

I sin genre tycker jag att Rydberg är rätt bra, jag blir alltid fast i hennes böcker. Jag skäms dock lite över det eftersom böckerna, och framförallt den här, är så totalt meningslös och onödig. Sida upp och sida ned om dyra märken och yta - who cares? Väninnan har faktiskt riktigt bra jämfört. I sin genre går dock Åse egentligen mer än 2, men jag sätter ett generellt betyg.

Anna Wiberg

2009-08-28

Underhållande lättläst bok, perfekt för lata dagar på stranden:)

Felicia Dahlqvist

2009-07-31

Bra chiclit och stundtals riktigt rolig. Var och snuddade på fyra men ytligheten och tjatet om utseende och dyra märkeskläder drar ned betyget. Jag tycker att det blir tjatigt. Annars är den bra! :)

Egentligen kanske inte värd 3 stjärnor, men jag vill bedöma den i sin genre. Det är en chicklit rätt upp och ned. Hon kan sin genre och gör det okej. Historien är dock rätt banal. Och lite tråkig. Jenny S som jag tidigare läst av Denise var mycket bättre.

Lena L

2009-07-21

Halsont, feber på hotell i Stockholm. Detta stod till buds i bokhyllan. Tidsfördriv. Boken satten inget avtryck hos mig i alla fall.Skvallertidning i bokformat!

K

Karin Karlsson

2009-06-12

Perfekt chiclitt, en riktig feel-good bok. Denise skriver så himla lättläst, så man kan inte sluta läsa och man vill heller inte att det ska ta slut.