Slutet p vrldens strsta fantasyventyr! Fr inte s lnge sedan var Eragon, drakryttaren, inget annat n en fattig bondpojke, och hans drake Saphira endast en bl sten I skogen. Nu vilar en hel civilisations de p deras axlar.Mnga mnader av trning och slag har frt med sig bde segrar och hopp, men ocks hjrtslitande frluster. Dessutom vntar fortfarande den svraste utmaningen: de mste mta Galbatorix. Och nr de gr det mste de vara starka nog att besegra honom. Fr om inte de kan, kan ingen. En andra chans existerar inte. Ryttaren och hans drake har kommit lngre n ngon vgat hoppas. Men kan de vervinna den ondskefulla kungen och terinfra rttvisan I Alagasia? Och till vilket pris? "Arvtagaren" r den fjrde och sista delen i succserien om Eragon och draken Saphira. I Sverige har bckerna slt i nrmare 300 000 exemplar. De tidigare delarna i serien heter: "Eragon",...
2021-09-21
Slutstriden nrmar sig. Eragon och Sapira vet att det inte finns ngot annat alternativ. Dem mste besegra Falbatorix fr att rdda Alagisia. Jag tyckte att den var en jttebra bok, dock s hade den kunnat ha ett lyckligare slut.
Bckerna om Eragon r otroligt tjocka. Den hr sista r p nstan 900 sidor och det i kombination med att jag kanske inte varit alldeles vervldigad av de tidigare tre har gjort att den blivit stende olst vldigt lnge. Nu r den ntligen lst. Ls mer p http://bokslut.blogspot.se/2015/04/arvtagaren-av-christopher-paolini.html
2012-01-25
Helt klart hrligt att ntligen f ett avslut p denna spnnande saga :) Levde dock inte helt upp till frvntningarna. Kan inte sga att jag r missnjd, men det var helt enkelt lite fr mycket som saknades..
2012-01-14
Lnge sen jag lste fregngarna, men trevligt att ntligen f avsluta serien! Fngslande, och sjukt bra fr att vara skriven av en pojkvasker. Och drakar r ju rtt najs...
2012-01-06
Hr knyts hela historien ntligen samman-vad hnder med Eragon och Arya, verlever Roran Skarphammare, finns alla eldunari hos Galbatorix och r Saphira och Trne verkligen de sista drakarna??Tv ord-LS DEN:)
Jtre bra bok, precis som de tre innan! Jag lskar hela och blev helt verlycklig och ledsen vid ngra tillfllen. Jag hade kunnat ndra slutet lite ven om slutet var bra... Jag hade grna sett att Eragon kunnat vara med Ariya.. ngon gng i alla fall.. nu nr hon ntligen skulle kunna ge med sig! Eller att han skulle kunna komma tillbaka ngon gng... men den var bra iaf.. och det r sorgligt att en s bra historia nu r slut. Farvl~