Arvtagaren

Slutet på världens största fantasyäventyr! För inte så länge sedan var Eragon, drakryttaren, inget annat än en fattig bondpojke, och hans drake Saphira endast en blå sten I skogen. Nu vilar en hel civilisations öde på deras axlar.Många månader av träning och slag har fört med sig både segrar och hopp, men också hjärtslitande förluster. Dessutom väntar fortfarande den svåraste utmaningen: de måste möta Galbatorix. Och när de gör det måste de vara starka nog att besegra honom. För om inte de kan, kan ingen. En andra chans existerar inte. Ryttaren och hans drake har kommit längre än någon vågat hoppas. Men kan de övervinna den ondskefulla kungen och återinföra rättvisan I Alagaësia? Och till vilket pris? "Arvtagaren" är den fjärde och sista delen i succéserien om Eragon och draken Saphira. I Sverige har böckerna sålt i närmare 300 000 exemplar. De tidigare delarna i serien heter: "Eragon",...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

E

Elli H

2015-06-16

Betyg

Mycket bra bok, dock periodvis trög att ta sig igenom. Hade också gärna sett ett lyckligare slut.

Monika W

2015-04-29

Betyg

Böckerna om Eragon är otroligt tjocka. Den här sista är på nästan 900 sidor och det i kombination med att jag kanske inte varit alldeles överväldigad av de tidigare tre har gjort att den blivit stående oläst väldigt länge. Nu är den äntligen läst. Läs mer på http://bokslut.blogspot.se/2015/04/arvtagaren-av-christopher-paolini.html

J

Jonna Stenlund

2014-05-02

Betyg

Inte vad jag förväntat mig av en avslutande bok. Visserligen väldigt händelserik, men det känns ändå som att den misslyckas en aning att verkligen "take off". Betyget blir ändå högt för serien i allmänhet och för att det inte alls är någon dålig bok.

Tina Stammel

2014-01-02

Betyg

Alltid tråkigt att avsluta en serie där man förälskat sig i karaktärerna! Vår hund har fått sitt namn efter Saphira, så jag hoppas verkligen att Paolini kommer ut med mer böcker och karaktärer att förälska sig i!

Sutra Stevens

2012-09-26

Betyg

Drakdynga.

E

Ellinor Classon

2012-08-09

Betyg

Kunde ha haft ett bättre slut men ändå jättebra. Riktigt spännande

Karin Söder

2012-04-09

Betyg

Betygsestimatet jag hade var 5.0 och det var den värd! Åh, vad tråkigt att serien är slut, men han kan komma med mer! Håller tummarna!

P

Petter Nilsson

2012-01-25

Betyg

Helt klart härligt att äntligen få ett avslut på denna spännande saga :) Levde dock inte helt upp till förväntningarna. Kan inte säga att jag är missnöjd, men det var helt enkelt lite för mycket som saknades..

Flisan Granberg

2012-01-15

Betyg

Levde upp till förväntningarna. Inte den bästa jag läst, men den var ett underbart avslut på serien, och kanske en bra början... :)

M

Matilda Krig

2012-01-14

Betyg

Länge sen jag läste föregångarna, men trevligt att äntligen få avsluta serien! Fängslande, och sjukt bra för att vara skriven av en pojkvasker. Och drakar är ju rätt najs...

A

Anneli Spjellok

2012-01-06

Betyg

Här knyts hela historien äntligen samman-vad händer med Eragon och Arya, överlever Roran Skarphammare, finns alla eldunari hos Galbatorix och är Saphira och Törne verkligen de sista drakarna??Två ord-LÄS DEN:)

Iris Eriksson

2011-12-27

Betyg

Jätre bra bok, precis som de tre innan! Jag älskar hela och blev helt överlycklig och ledsen vid några tillfällen. Jag hade kunnat ändra slutet lite även om slutet var bra... Jag hade gärna sett att Eragon kunnat vara med Ariya.. någon gång i alla fall.. nu när hon äntligen skulle kunna ge med sig! Eller att han skulle kunna komma tillbaka någon gång... men den var bra iaf.. och det är sorgligt att en så bra historia nu är slut. Farväl~

Mattias Lönnebo

2011-12-12

Betyg

Fantasifull handling, därför får den inte en etta, men språket är helt enkelt inte bra. Den här orkar jag faktiskt inte läsa färdigt.