Arvtagaren

Slutet p vrldens strsta fantasyventyr! Fr inte s lnge sedan var Eragon, drakryttaren, inget annat n en fattig bondpojke, och hans drake Saphira endast en bl sten I skogen. Nu vilar en hel civilisations de p deras axlar.Mnga mnader av trning och slag har frt med sig bde segrar och hopp, men ocks hjrtslitande frluster. Dessutom vntar fortfarande den svraste utmaningen: de mste mta Galbatorix. Och nr de gr det mste de vara starka nog att besegra honom. Fr om inte de kan, kan ingen. En andra chans existerar inte. Ryttaren och hans drake har kommit lngre n ngon vgat hoppas. Men kan de vervinna den ondskefulla kungen och terinfra rttvisan I Alagasia? Och till vilket pris? "Arvtagaren" r den fjrde och sista delen i succserien om Eragon och draken Saphira. I Sverige har bckerna slt i nrmare 300 000 exemplar. De tidigare delarna i serien heter: "Eragon",...

4B_Tegelhagen

2021-09-21

Slutstriden nrmar sig. Eragon och Sapira vet att det inte finns ngot annat alternativ. Dem mste besegra Falbatorix fr att rdda Alagisia. Jag tyckte att den var en jttebra bok, dock s hade den kunnat ha ett lyckligare slut.

Elli H

2015-06-16

Mycket bra bok, dock periodvis trg att ta sig igenom. Hade ocks grna sett ett lyckligare slut.

Monika W

2015-04-29

Bckerna om Eragon r otroligt tjocka. Den hr sista r p nstan 900 sidor och det i kombination med att jag kanske inte varit alldeles vervldigad av de tidigare tre har gjort att den blivit stende olst vldigt lnge. Nu r den ntligen lst. Ls mer p http://bokslut.blogspot.se/2015/04/arvtagaren-av-christopher-paolini.html

Tina Stammel

2014-01-02

Alltid trkigt att avsluta en serie dr man frlskat sig i karaktrerna! Vr hund har ftt sitt namn efter Saphira, s jag hoppas verkligen att Paolini kommer ut med mer bcker och karaktrer att frlska sig i!

Sutra Stevens

2012-09-26

Drakdynga.

Ellinor Classon

2012-08-09

Kunde ha haft ett bttre slut men nd jttebra. Riktigt spnnande

Karin Sder

2012-04-09

Betygsestimatet jag hade var 5.0 och det var den vrd! h, vad trkigt att serien r slut, men han kan komma med mer! Hller tummarna!

P

Petter Nilsson

2012-01-25

Helt klart hrligt att ntligen f ett avslut p denna spnnande saga :) Levde dock inte helt upp till frvntningarna. Kan inte sga att jag r missnjd, men det var helt enkelt lite fr mycket som saknades..

Flisan Granberg

2012-01-15

Levde upp till frvntningarna. Inte den bsta jag lst, men den var ett underbart avslut p serien, och kanske en bra brjan... :)

Matilda Krig

2012-01-14

Lnge sen jag lste fregngarna, men trevligt att ntligen f avsluta serien! Fngslande, och sjukt bra fr att vara skriven av en pojkvasker. Och drakar r ju rtt najs...

A

Anneli Spjellok

2012-01-06

Hr knyts hela historien ntligen samman-vad hnder med Eragon och Arya, verlever Roran Skarphammare, finns alla eldunari hos Galbatorix och r Saphira och Trne verkligen de sista drakarna??Tv ord-LS DEN:)

Iris Eriksson

2011-12-27

Jtre bra bok, precis som de tre innan! Jag lskar hela och blev helt verlycklig och ledsen vid ngra tillfllen. Jag hade kunnat ndra slutet lite ven om slutet var bra... Jag hade grna sett att Eragon kunnat vara med Ariya.. ngon gng i alla fall.. nu nr hon ntligen skulle kunna ge med sig! Eller att han skulle kunna komma tillbaka ngon gng... men den var bra iaf.. och det r sorgligt att en s bra historia nu r slut. Farvl~

Mattias Lnnebo

2011-12-12

Fantasifull handling, drfr fr den inte en etta, men sprket r helt enkelt inte bra. Den hr orkar jag faktiskt inte lsa frdigt.