Äppelkakor : och annat smått & gott av äpplen

Maffiga muffins, läckra bakelser, klassiska pajer, festliga tårtor. Här finns något för alla smaker. Recepten är enkla och kräver ofta få ingredienser. Den viktigaste är äpplet, en fantastisk krydda och smakförhöjare i sig. Tillsammans med nyrivet citron- eller apelsinskal, kardemumma, ingefära, kanel eller äkta vanilj blir det extra gott. Hemligheten bakom en lyckad kaka eller efterrätt är bra och fräscha råvaror. Det gäller också de olika tillbehören som vaniljsås eller grädde smaksatt med likör, konjak eller citrus. Ca 32 färgfoton, 30 recept. Ann-Kristin Hallgren delar frikostigt med sig av sina absoluta favoriter bland äppelkakor- och efterrätter och skriver på ett trevligt och personligt sätt. Boken innehåller 30 recept och varje recept illustreras med färgfoto taget av Hans Mårtensson.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Bli först med att recensera denna bok