Anna Walsh is officially a wreck. Physically broken and emotionally shattered, she lies on her parents' Dublin sofa with only one thing on her mind: getting back to New York. New York means her best friends, "the most fabulous job in the world" and above all, it means her husband, Aidan. But nothing in Anna's life is that simple anymore. Not only is her return to Manhattan complicated by her physical and emotional scars, but also Aidan seems to have vanished. Is it time for Anna to move on? Is it even possible for her to move on? A motley group of misfits, an earth-shattering revelation, two births and one very weird wedding might help Anna find some answers - and will change her life forever.
2015-12-07
Det är obegripligt att en författare som skriver så totalt värdelöst, ytligt och intetsägande kan vara så populär. Jag begriper inte vad alla som tycker om denna smörja har för krav på en bok!! Men det är som vanligt att jag bör akta mig för böcker som ligger på popularitetstoppen. Sk chic lit kommer jag att hålla mig långt ifrån i fortsättningen.
2011-02-19
Detta måste vara en av de sämsta böcker jag läst. Det fanns inget som talade till mig. Inga av karaktärerna var spännande och språket var inte heller särskilt bra.
En bok där en snygg, vänlig, omtänksam, allmänt perfekt (nåja..) IRLÄNDARE dör - ja, då måtte det vara en förbannat väl skriven bok för att det ska vara något att ha. Men icke. Jag har nog tröttnat på chicklitt. Det här var för lättsmält (utom det faktum att hon tog kål på den habegärlige irländaren. _Det_ var inte lättsmält :P Huuh! :( )
2009-12-08
Det är första boken med Marian Keyes som jag har läst och jag fullkomligt älskar den! Den fick mig att le, skratta och gråta, ibland på samma gång. Jag blev otroligt berörd av denna sorgliga men fina berättelse. Att sorg kan vara så vackert på något sätt. Marian Keyes kan =) Är väldigt nyfiken på att läsa resten av hennes böcker!
Marian Keys känns som vår tids Danielle Steel. Här får fortfarande Den Stora Kärleken spela huvudrollen bland PR-prinsessor och oförskämt Perfekta Män. Humorn blir därför nödvändig, småtrevligt och flickfnittrig på ett medelålders vis. Som smågodis för själen, med ett sting av saltlakrits.
Jag har alltid trott att Keyes böcker var relativt tomma i sitt innehåll..något som ger dig ett gott skratt men sedan lämnar dig ganska oberörd. Denna bok har ett allvar som verkligen berörde mig.
Huvudpersonen förlorar sin livs kärlek men vägrar inse att så är fallet. Du får följa hennes desperata förnekelse samt hennes försök att sedan leva vidare i livet utan sin kärlek. Jag tyckte denna bok skildrar de känslor som uppstår när man förlorar någon oväntat och hastigt mycket bra.