Annas svenska kök

Bergenström, Anna

| 2003

Flag from sv

49


Svenska smaker är temat i Anna Bergenströms nya färgstarka och mycket inspirerande kokbok. I Anna Bergenströms mycket kompetenta händer har traditionella klassiska recept blivit nya, lätta och mycket lockande – husmanskost i nya kläder – Mamsells ägglåda, Kalles ansjovis, laxpudding, kräftströmming, sjömansbiff, oxrulader, slottsstek, älggryta, Wallenbergare, citronfromage, småländsk ostkaka,äppelkaka, lingonparfait... Smaka och njut. Som vanligt är det en oumbärlig bok av allas vår uppskattade matskribent och kokboksförfattare. ANNAS SVENSKA MAT innehåller ett 90-tal recept och är rikt illustrerad med Fanny Bergenströms vackra färgbilder och samarbetet har resulterat i en härlig kokbok att ge sig själv och andra – EN GIVEN SUCCÉ!

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Bli först med att recensera denna bok