Anna och den franska kyssen

Perkins, Stephanie

| 2015

En internationell bästsäljare En av Årets bästa tonårsböcker NPR Med på NPR:s lista över tidernas 100 bästa tonårsromaner Nominerad till en Cybils Award för Bästa ungdomsroman »Gillar du lyckopirr - läs Anna och den franska kyssen!« | CAROLINA LANDIN, KULTURKOLLO »Full av scener som får mig att le, att nicka igenkännande, att sucka irriterat över korkade tonåringar eller dumma föräldrar. Underbart!« | JENNY MAGNUSSON, BOKMALEN »Magisk. Fångar verkligen känslan av att vara förälskad.« | CASSANDRA CLARE Anna har ett lyckligt liv i Atlanta. Hon har en lojal bästa kompis och är kär i sin arbetskamrat på biografen, som just har börjat återgälda hennes känslor. Därför blir hon inte alls förtjust när hennes pappa bestämmer sig för att skicka i väg henne till Paris för att hon ska gå sitt sista skolår där. Men trots att hon inte kan ett ord franska lär Anna känna en del coola nya personer,...

L

Lina larsson

2022-02-10

Min absoluta favoritbok alla miljöbeskrivningar och sättet författaren skriver boken på ger en ett pirr i hela kroppen.
Tips: Läs först denna boken och sedan "Lola och pojken i huset bredvid"
Kom ihåg: Både denna boken och "Lola och pojken i huset bredvid" är böcker som är väldigt cliché, så om man gillar sådana böcker så rekommenderar jag dessa!

Agnes

2018-10-30

Helt okej bok men jag hade högre förväntningar på den. Har hört en massa bra om boken och var därför väldigt sugen på att läsa den. Jag tyckte den var lite för långtråkig och förutsägbar. Jag kanske helt enkelt är för gamal för den, det är ju faktiskt en bok för unga vuxna.

Elin Lundberg

2018-01-24

Har läst fyra gånger på svenska 1 gång på engelska. Borde säga tillräckligt <3

Alva Ordnörden

2013-06-01

Mysig och kärleksfull, men lite väl mycket klichéer ibland.

G

Gudon Amaré

2012-11-16

LOVE !! Bästa boken

Veronica Johansson

2012-03-08

Ganska underhållande och att jag sitter och småler värvas med att jag stör mig på karaktärerna ibland. Hur som helst, perfekt på en lat söndag eller i brist på annat :)