Andra kvinnors liv

Moyes, Jojo

| 2023

Flag from sv

17


Jojo Moyes är tillbaka med en helt ny roman om klassklyftor och självförtroende!Nisha Cantor och Sam Kemp är två väldigt olika kvinnor.Fyrtiofemåriga Nisha lever ett glamouröst liv i överflöd, tills det att hennes man plötsligt kopplar bort henne från alla tillgångar. Fyrtiosjuåriga Sam har en helt annan tillvaro, där en stor del av tiden handlar om att få ekonomin att gå runt för henne och familjen.Men allt förändras när Sam en dag av misstag får med sig Nishas gymväska hem. I den hittar hon ett par skor, som hon inte kan motstå att kliva i. Plötsligt går hon med lite rakare rygg, och med ett större självförtroende. I samma stund får karriären dessutom ett lyft.Samtidigt som Sam skördar framgångar håller Nisha på att förlora allt.Men Nisha har en plan för att få sitt liv tillbaka.Andra kvinnors liv är en underhållande och varm berättelse...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Betyg

Att läsa en bok av Jojo Moyes är glädje för mig. Jag tycker om hennes sätt att skriva och bygga upp en historia. Tycker om hur hon gestaltar miljöer, karaktärer, relationer och känslor. Det är något i hennes sätt att skriva och språk som gör att jag fastnar och inte kan sluta läsa.

”Andra kvinnors liv” är en historia som både är allvarlig och rolig. Den innehåller både romantik och sorg. Det är dråpligt, humoristiskt med en touch av svärta. Allt i en enda härlig mix.

Två kvinnor som till en början inte känner varandra men vars vägar korsas av ett misstag. Hur livet kan ställas på ända när man råkar ta fel väska på gymmet.

Jojo Moyes skriver med humor och värme och jag slukade den här boken. Den passade mig perfekt! Det enda negativa är att den tog slut alldeles för fort. Skulle gärna ha stannat kvar i Sam och Nishars värld.

Som alltid med Jojo Moyes böcker, en mycket välskriven, värmande bok med humor och starka kvinnliga karaktärer!

Betyg

Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den brittiska författaren Jojo Moyes har skrivit ett femtontal böcker, men jag har bara läst en bok av henne tidigare, och det är boken Livet efter dig, som jag läste för tio år sedan, och tyckte väldigt mycket om. Jag tyckte även om den här boken, dock inte lika mycket som den tidigare. Denna bok kan man väl kalla en feelgoodroman. Välskriven och bra, och med en del humor i. Lyssnade på boken, som var mycket bra inläst av Gunilla Leining.