Alva rymmer

Gesén, Pernilla

| 2005

Flag from sv

33


När Alva vill något riktigt mycket vet hon precis hur hon ska göra. Det är tur att hon är så påhittig. Alva vaknar av att hon är arg. Mamma och pappa har förstört den bästa dagen i hennes liv hennes första skolavslutning. Hur ska hon nu kunna ha trevligt när hon vet att de ska skilja sig? Det har de inte tänkt på minsann. När föräldrar är så hemska får barn göra vad de vill. Det tycker i alla fall Alva. Hon slänger mammas och pappas tandborstar i toaletten och ser dem guppa i det äckliga toalettvattnet. Men det hjälper inte. Hon måste komma på något bättre något smart

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Betyg

Pappa Jens och mamma Elena har skilt sig. Alva fick flytta till Stockholm och bo hos mamma, det vill hon inte. Så hon bestämde sig för att flytta hela vägen till Västerås.

Michaela Schuller

2012-02-01

Betyg

Dottern älskade den, hon är 5 år och brydde sig inte alls att det var så få bilder. Alva är tuff och rolig. Slutade med att vi köpte allihop i serien!

Betyg

Att skriva så här enkelt, medryckande och med inlevelse är nog inte så lätt som man kan lockas till att tro. Ibland är enkelhet bättre än alla skönlitterära grepp tillsammans.

Honey =)

2010-10-17

Betyg

En bra bok som handlar om Alva .
Det var längesen jag läste den. Men den var bra då!

M

Maria Palm

2010-02-05

Betyg

Den är rolig och spännande