Allting gott och alldeles för mycket

Blom, Edward

| 2013

Flag from sv

2


"Jag gillar inte små dekorationsfnuttar som man ser på många av dagens trendrestauranger, mina ideal ligger i 1800-talets överdådiga banketter. Det ska vara sinnligt, passionerat, mäktigt, barockt! Även om många av rätterna i denna kokbok är traditionella så är tolkningarna mina personliga och några är helt egna kreationer. Mitt mål med boken är att alla ska få uppleva samma lycka som jag, när jag njuter av att laga och äta mina älsklingsrätter." Genom tv-serier som Mellan skål och vägg och Edward Bloms gästabud har Edward Blom blivit känd som en passionerad köksprofil med enorma kulturhistoriska kunskaper om det vi äter och dricker. Allting gott och alldeles för mycket är hans inspirerande livsstilskokbok, både för gourmeter och gourmander. Recepten är Edwards favoriter och de är skrivna på ett personligt sätt, med den must och märg han gjort sig känd för. Rustika, gammeldags rätter från...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Bli först med att recensera denna bok