
Denna inspirerande grundkokbok r den enda kokbok en modern matlagare behver; ret runt och i livets skiften. De cirka 600 recepten r samlade ur Allt om Mat, alla rtter r provlagade i provkket. Innehll: Vardag (ltt och snabbt), Fredag (festlig inledning p helgen), Lrdag (menyer med tre rtter; frrtt, huvudrtt, dessert), Sndag (lnglagat, menyer med huvudrtt + dessert), Fester och kalas (student, brllop, fdelsedag, skaldjursbuff, brunch, krftkalas, gsmiddag, halloween, glggfest), Hgtider (psk, midsommar, jul, nyr), Skrdetid (br och svamp). Dessutom uppslag med fakta om rvaror, matlagningstekniker med mera. Mnga tips och kompletterande texter frutom recepten. Lttillgnglig information om stek- och koktemperaturer. "Detta r kanske inte en grundkokbok i traditionell mening, men - om vi fr sga det sjlva - en ovanligt grundlig kokbok. Vi som arbetat med den...
Visa mer
Recensioner
Bli frst med att recensera denna bok