Allt och lite till

Dessen, Sarah

| 2014

Flag from sv

22


Luke är verkligen den perfekta pojkvännen. Snäll, snygg och pålitlig. Emaline och han har varit tillsammans i flera år och deras förhållande är helt perfekt. Eller? Sommaren efter high school börjar Emaline ifrågasätta allting. Räcker livet i den trygga småstaden Colby och en framtid med Luke, eller vill hon ha mer? Ska hon satsa på en riktigt bra utbildning och en lysande karriär, som hennes pappa vill? Och när den spännande New York-killen Theo dyker upp i Colby för att arbeta med en dokumentärfilm ställs allting på sin spets. En somrig kärlekshistoria med karaktärer att förälska sig i, skriven i sann Dessen-anda!

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

M

Martina Söderblom

2019-11-19

Betyg

E

Emma Björklund

2015-08-05

Betyg

Tänkte först sätta betyget 2 stjärnor men blev överraskad på slutet. Tyckte den blev spännande när slutet närmade sig.. Så därför blir betyget en 3a.

Malin H

2014-08-01

Betyg

Ganska ljummen Dessen med en intrig som inte fångade mig, kanske på grund av det krassa språket och/eller emalines karaktär. Första gången jag läser dessen på svenska, kommer inte göra det igen. Det obligatoriska pirret saknades.