Allt för inget

Fred är delägare i Cyber Sin Underground Society. Klubben är en succé. Men han känner sig som en loser. Det förflutna hänger som en ständig skugga över honom. Nu ligger han här ensam, nerpissad, frusen och sönderslagen i skogen. Någon har han retat upp. Frågan är vem? Han är trött på det liv han lever. Det känns som om allt bara går på repeat. Less på det Charlie gör med sig själv på Cyber Sin och alla fucked up människor som betalar henne för att göra det. Han måste bryta sig loss från sitt skitliv och sin affärspartner Gregg som är en regelrätt psykopat. Men hur fan ska han lyckas med det? En berättelse om lojalitet, komplexa relationer, destruktivt beteende och en längtan efter något annat. Allt för inget är Yannice Lundquist debutroman.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Betyg

En strålande debut med ett medryckande och bra språk. Boken rymmer så mycket. Spänning, makt, mörker, kärlek och längtan efter något annat. Den griper tag direkt från första sidan och är omöjlig att lägga från sig! Kommer definitivt läsa fler böcker av henne. En ny toppenförfattare att rekommendera. Det här blir sommarens bästa bok.

B

Betyg

Boken är spännande och gripande och har ett personligt och äkta språk. Den är så verklighetsnära, precis som livet är för många.