Väck din odlarlust! Med hjälp av vår lilla gröna handbok kan du som är nybörjare lyckas med din grönsaksodling redan första året, och du som är erfaren odlare få rikligare skördar och färre problem. Du kan odla precis överallt: på landet och i staden, på friland, på balkongen, i pallkrage, växthus och i sovrumsfönstret ? det gäller bara att veta hur du optimerar förutsättningarna för grödan och platsen du vill odla på. Boken och odlingsinstruktionerna är praktiskt utformade för att verkligen komma till användning. Vi utgår från grödan och odlingsplatsen och leder dig, steg för steg, från sådd till skörd. Vi ger tips på fröer, sorter, jordar och gödsel. Vi beskriver hur du sköter och vattnar dina grödor samt hur du planerar ditt odlande för att sprida ut arbetet och kunna skörda hela året. I 20 år har vi med stor odlarglädje prövat oss fram, och våra erfarenheter och kunskaper håller...
2015-09-24
Den bästa odlarboken på många år. Lagom stor med ett omslag som tål väta. De vackra bilderna är inspirerande och den är komplett med allt man behöver för att lyckas med en bra odling. De små berättelserna i början av varje kapitel är trevliga och värmande. Boken har mattips hur man kan använde de grödor som finns med i boken. Varje kapitel har en sida som man själv kan komplettera vad man saknar. Jag kommer att lägga till syrning och syrade chilirecept.
Tack för en fin bok som kommer att ligga på mitt nattduksbok .
2015-09-01
Hur ofta kommer man ihåg vilket radavstånd det ska vara på tex dill?
Perfekt bok att kunna plocka fram och direkt kunna slå upp den gröda man för tillfället håller på med.
Bra upplägg och väldigt vackra illustrationer.
Den enda odlarhandbok du någonsin kommer behöva.
2015-08-05
Vilken bra bok med praktiska tips! Den här boken kommer jag att använda många år framåt.