All I Want for Christmas is planekonomi

Granér, Sara

| 2012

Det är en orolig tid vi lever i. Hårdast drabbas platser som Vellinges villaområden när medelålders moderatmän samlas i grupp och tillåts härja fritt. Plundra allmännyttan, förstöra fackliga avtal, avvisa barn, rasa på internet och konsumera helt sjuuukt meningslösa saker. Samhället söker förklaringar. Saknar moderatmännen fritidsgårdar och replokaler? Är golfen inte stimulerande nog? Och vad gör egentligen politikerna för att se till att moderatmännen integreras in i det övriga samhället? Allt tycks röra sig i en allt ondare cirkel. Ska verkligen en liten grupp ligister få förstöra för alla oss andra? Men det finns hopp! Sara Graner låter inte fruktan ta kontroll. I ett allt mer osolidariskt samhälle ger hon...

Jennie Carlander

2020-07-21

Klockren!

Anna Hedenstedt

2019-09-22

En käftsmällkaramell! Så snygg att jag kanske måste köpa den i present till alla som fyller år i fortsättningen.

Sara Johansson

2016-08-21

Det finns guldkorn, men mest är den tjatig och lite väl extrem.

Magdalena Hanell

2016-02-07

Blir impad av hur insatt i politiken hon är. Snygg bok! Lite svårläst ibland då allt är handskrivet. Värd att köpa för att läsa många gånger!

Ronnie Kronblad

2015-01-16

Tack Sara!

Sandra Björn

2014-02-11

sara granér- du är bara bäst.

Lenita Åberg

2013-10-18

klockren!

Eyez Only

2013-07-27

Hel**te, vilken enormt plottrig, gyttrig och svårläst serie. Den ger mig epilepsi.

Annimoure Nilsson

2013-05-03

T ankarna om hur många procent som olika aktiviteter upptar under ledgiheten gjorde mig helt småstressad. En bok som får en att tänka efter är BRA! Den här får mig att tänka efter mycket!

Alekzandra K.

2013-03-22

Hysteriskt rolig men också tragiskt verklig och jobbig. Tufft att inse hur kasst det är, men alltid skönt att bli upplyst med hjälp av humor!

Victoria G

2013-03-13

Helt sjukt bra! Rolig och tankeväckande. Ett måste att läsa!

Klara Ahlersten

2013-02-21

Klockren. Skrattade hela boken igenom

Marianne Skoglund

2013-02-05

Det här är en bok jag verkligen skulle önska att jag gillade, för eftersom jag inte gillar den känner jag mig högervriden och humorlös. Men jag tycker att budskapet framförs helt utan finess. Jag saknar den bitska humor som t ex Liv Strömquists och Nanna Johanssons serier har - men så klart fanns det guldkorn även i denna serievolym. Granér är en grym tecknare.

Anna Lindström

2013-01-28

Heja Sara Granér! Helt underbart! t ex "Mindfulness för högern", "Högerns psyke", "Hur bra passar du och ditt ekonomiska system ihop?".

Lotta Berling

2012-12-29

Smart och rolig samhällskritik. Jag älskar tilltalet och tonen, och Sara Granér har ett helt eget konstnärligt uttryck. Grym!

Jenny Stenberg

2012-12-26

Sara, du gör mig så glad och så arg samtidigt. Åh vad bra du är.

Anna Nyman

2012-12-16

Det biter till med svärta och vrede ibland, jag gillar det. Roligt att se Granér utöka från enrutings-formatet, även om jag tycker det blir svagare i de serier som sträcker sig över flera sidor.

Tove B

2012-11-08

Briljant. Bäst.

Mia Hansén

2012-10-29

Helt enkelt perfekt, lite mer text, lite mer lärande, lite mer förbannad. Lite bäst! http://joakimdesign.com/kreativituren/all-i-want-for-christmas-is-planekonomi/

Maria Eriksson

2012-10-21

Den mest roliga satir om vårt samhälle, jag läst på länge. Med naivistiska teckningar och collage från floran och bokmärken finns en rebellen där som undra om inte planekonomi ändå kan vara en lösning -"jag menar hur svårt kan det va!!!" Bra är också testen: Hur bra passar du och ditt ekonomiska system ihop.
Bra julklappstips!

FranZone c”,)