Äkta vara

Nilsson, Mats-Eric

| 2008

Flag from sv

281


Vad är det egentligen vi stoppar i oss? Frågan släpper inte taget om de tiotusentals svenskar som läst Den hemlige kocken det okända fusket med maten på din tallrik. Boken har skakat om såväl tiotusentals konsumenter som stora delar av livsmedelsindustrin och sålt i en kvarts miljon exemplar. Idag talas det som aldrig förr om den fejkade maten. Vi konsumenter inser plötsligt att vi är grundlurade av de stora livsmedelskedjornas utbud. Rikt på tillsatser men fattigt på råvaror. Men vad ska man då äta, är den givna följdfrågan. Och hur hittar man de genuina och oförfalskade livsmedlen? Vad döljer sig i burkarna med barnmat? Hur får laxen och oliverna sin färg? Varifrån kommer gräddfilsmaken i chipsen? I sin nya bok bjuder Mats-Eric Nilsson på rader av nya avslöjanden, men tipsar samtidigt om en mängd goda alternativ. Äkta vara är en detaljerad genomgång av 150 livsmedel och förhoppningen...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Marita Ryen

2012-12-10

Betyg

Läste den för ett par år sedan. Tyckte den var upplysande och intressant.

Karin Almén

2011-05-21

Betyg

Så viktig bok, alla borde läsa den!
Ingen sträckläsning. men en bok att smälta i omgångar. Tack för kunskapen!

Linda Davidson

2010-12-01

Betyg

Bra guide till det vi äter.

M

Maiken Karlsson

2010-04-30

Betyg

När du läst denna bok kommer det att ta längre tid att handla för du måste tänka över vad du köper och ska stoppa i dig. Rekommenderas till alla! Läs även författarens första bok Den hemlige kocken.

Betyg

Skrämmande verklighet del 2

harriet karlsson

2009-11-05

Betyg

Mycket bra men ingen sträckläsare, måste smältas

Lady Flanders

2009-06-18

Betyg

Alltför mycket upprepning av Den hemlige kocken - blev väldigt besviken, känns som samma typ av lurendrejeri som han själv kritiserar matbranschen för.

David Engberg

2009-06-11

Betyg

Bok för de som inte längre hittar något att köpa efter att ha läst "Den hemlige kocken". Innehåller delar av tidigare nämnda bok.