
Vad är det egentligen vi stoppar i oss? Frågan släpper inte taget om de tiotusentals svenskar som läst Den hemlige kocken det okända fusket med maten på din tallrik. Boken har skakat om såväl tiotusentals konsumenter som stora delar av livsmedelsindustrin och sålt i en kvarts miljon exemplar. Idag talas det som aldrig förr om den fejkade maten. Vi konsumenter inser plötsligt att vi är grundlurade av de stora livsmedelskedjornas utbud. Rikt på tillsatser men fattigt på råvaror. Men vad ska man då äta, är den givna följdfrågan. Och hur hittar man de genuina och oförfalskade livsmedlen? Vad döljer sig i burkarna med barnmat? Hur får laxen och oliverna sin färg? Varifrån kommer gräddfilsmaken i chipsen? I sin nya bok bjuder Mats-Eric Nilsson på rader av nya avslöjanden, men tipsar samtidigt om en mängd goda alternativ. Äkta vara är en detaljerad genomgång av 150 livsmedel och förhoppningen...
Visa mer
Recensioner
2010-04-30
Betyg
När du läst denna bok kommer det att ta längre tid att handla för du måste tänka över vad du köper och ska stoppa i dig. Rekommenderas till alla! Läs även författarens första bok Den hemlige kocken.