After. För evigt

Todd, Anna

| 2016

Tessa och Hardin har trots alla motgångar fått det att funka mellan dem. Men kommer deras förhållande ändå att krascha till slut? De har inte haft det lätt. Men allt som har drabbat dem har gjort deras kärlek och förhållande starkare och starkare. Ytterligare hemligheter kring Hardin leder till att hans fasad börjar spricka. Och när Tessa upplever en förlust tycks de glida ifrån varandra. När allt kommer omkring kanske de är mer lika än vad de någonsin trott. Tessa är inte lika oskyldig som när de först träffades. Hon känner Hardin bättre än någon annan och han behöver henne mer än någonsin. Men ju mer hon lär känna honom och får veta om honom desto mörkare framstår han. Orkar hon kämpa för honom och deras kärlek en gång till?

Therese Östman

2020-11-24

Jag orkade inte läsa ut den. De första sidorna var lovande, men sedan blev det de gamla tråkiga språket. Det är för mycket upprepningar och gillar inte karaktärerna. Kunde nästan ha listat ut slutet. Betyg: 1

A.new.world

2020-06-03

Början var lite samma visa som dom andra böckerna men den andra halvan av boken var bra och fridfullare än dom andra böckerna, min favorit i serien!

My Bäck

2019-12-27

Så tråkigt att man tyvärr läst ut alla böcker nu, samtidigt som det en stund blev lite enformigt.

C

Caroline Persson

2019-01-19

Serien om Tessa och Hardin är helt fantastisk. Jag trodde verkligen inte att böckerna skulle vara något för mig men redan efter första sidan av bok1 var jag fast och läste alla i en rasande fart. När den sista sidan var utläst fylldes hela jag en en slags tomhet, hur ska jag nu klara mig utan Tessa och Hardin..? Läs!