Absolute power

Baldacci, David

| 1996

Flag from en

143


Set in Washington D.C., this thriller explores an unthinkable abuse of power and criminal conspiracy: a murder involving the US President and a cover-up orchestrated by his loyal Chief of Staff and the Secret Service. But, unknown to the President and his lackeys, one witness saw everything.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Kim M. Kimselius

2018-05-26

Betyg

Tack och lov för att David Baldacci har skrivit så många böcker, och att jag har upptäckt dem. Absolut makt är ännu en riktig nagelbitare som håller mig fängslad från första till sista raden. Författaren har förmågan att gestalta varje karaktär så att det känns som om man verkligen har mött personen, man lever sig in i det som händer dem och blir ledsen när de dör. För det gör de. Man kan aldrig vara säker på att huvudpersonen överlever i Baldaccis böcker. Det gör böckerna trovärdiga och väldigt spännande.

Den här boken var verkligen något utöver det vanliga. Vad har man att sätta upp mot USA:s president? Likheten med den nuvarande presidenten är stor, även om boken skrevs långt innan han kom till makten. Det här är en fristående bok. Rekommenderar dig varmt att läsa boken. Hög spänningsfaktor.

E

Ewa H

2017-07-01

Betyg

En härlig thriller! Spänning och lysande intriger, riktigt bra karaktärsskildringar och lite romantik därtill. Inte utan att den fiktiva presidenten i boken från 1990-talet till viss del påminner om en nutida...

Cindy Kempe

2011-12-22

Betyg

Skickligt berättad och spännande historia.