Absolute heat - din grill- & barbecuebok

Borssn, Jonas

| 1999

Flag from sv

0


Jonas Borssén brinner inte bara för chilipeppar utan också för barbecue och grillning. I sin bok Absolute Heat förklarar han skillnaden mellan de båda matlagningssätten och ger kunniga råd för hur din matlagning vid grillen ska bli så lyckad som möjligt. Han har samlat intryck från världens alla hörn och tar oss bland annat med på autentisk barbecue i den amerikanska Södern. Barbecuegrillad aubergindip med tahini, torsk rökt på planka, grillad fläskfilé med ostfyllda jalapeños och grillade bananer med lime- & ingefärssirap är några av recepten som kommer att bli till höjdpunkter under sommaren och resten av året. Examensproven blir att pröva helgrillat lamm och barbecuegrillad julkalkon. I kapitlet Barbecue- & Partydrycker finns recept på sanslöst god Strawberry Margarita och många andra drycker samt tips på hur man kombinerar mat från grillen med vin och öl. Kvällen är ljum, känn doften...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Bli först med att recensera denna bok