A Piece of Cake

Lindholm, Leila

| 2008

Leilas A Piece of Cake är en komplett, grundläggande och färgstark bakbok fylld av läckra recept på allt från småkakor, mjuka kakor och tårtor till matbröd och knäckebröd. Nya spännande bakverk som chocolate cupcakes, New York blueberry cheesecake och kola- och pekannötspaj varvas med klassiker som mormors goda kardemummaskorpor och nio olika smaksättningar till en vanlig sockerkaka. Briocher, fougasse från Provence, surdegsbaguette och nio sorters scones varvas med hurtbullar, danskt rågbröd, Leilas goda lingonlimpa och turbosnabb filmjölkslimpa. Dessutom finns tips på hur man bakar utan ugn. Boken passar för såväl vana hemmabagare som nybörjare. Liksom i Leilas tidigare böcker är recepten enkla och pedagogiska att följa. I första hjälpen i köket kan man läsa om varför degen inte beter sig som den borde. Svar finns på frågor som: Varför är kakan platt som en pannkaka? Varför...

Elisabeth E

2011-10-21

En kakbibel.

Martina Hellström

2011-09-08

underbar kokbok med underbara bilder!

Evelyn

2011-06-14

Här i har jag just nu mitt favoritrecept!!

Maria B Hansson

2010-03-21

Sockersött med vackra bilder.

Anette B

2010-02-22

Fantastisk. Har själv och gett bort flera i present alltid varit uppskattad. Är man inte sugen på att baka blir man det efter att ha bläddrat i denna härlig bok

Lotta Norén

2010-02-10

Härliga bok platsar både favoritkokböckerna och ögongodisarna. Jisses vad jag blir sugen på att baka när jag bläddrar i den!

Marita Wästerfors

2009-11-26

Fina bilder som verkligen ger mig lust att röja diskbänken och börja baka! De engelska sconesen är precis så goda som beskrivs!

Skrotmagnet

2009-09-21

Underbar! Bara så helt underbar! Vackra inspirerande bilder och recept som inte får en att känna sig som en aspirant hos Gordon Ramsay. Tvärtom är de enkla -och ger fantastiskt goda resultat!

Angelique Lind

2009-09-02

Sirapslimpan är supergod, barnen älskar den. Pajerna rekommenderas också. Min bästa bakbok!

L

Lisa Wennerstrand

2009-08-31

Bästa julklappen någonsin! tack brorsan!

marten l

Håller med Louise.
NEW YORK BLUEBERRY CHEESECAKE.

Louise Simonsson

2009-08-30

Jättebra kakrecept och mysiga bilder. Kan varmt rekommendera kolasnittar och New York blueberry cheesecake. Mums!

G

Gunilla Jönsson

2009-08-30

Jättemysig bok med fina bilder, man vill börja baka direkt.

Karin Pantzar

2009-07-15

Kanon! Leila är duktig! Alltid smaklig recept som stämmer. Många goda kalorier innanför pärmarna. Komplettras med ett gymkort och raska promenader - no problem!

S

Sara Kringsberg