Lena L
Betyget satt: 11 aug 2010
Betyget satt: 11 aug 2010
Betyget satt: 9 aug 2010

2 sep 2010 kl. 21:12
Lena L skrev inlägget Två utvalda romaner för 299 kr på Bokus. Det var omöjligt att låta bli att beställa... på sin blogg
21 aug 2010 kl. 16:59 » Den döende detektiven
Den bästa av GWs böcker. Välskriven, spännande och med ett stänk av vemod. Jag älskar karaktärerna och dialogen. GW har spelar i en egen division.
21 aug 2010 kl. 16:54 » De ensamma
En spännande och mycket välskriven kriminalroman. Bra växlingar mellan dåtid och nutid utan att det blir rörigt.Nessers kriminalinspektör är en lågmäld sympatisk herre som för samtal med Vår Herre.
11 aug 2010 kl. 19:56 » Weekendvandra i Skåne
Bra koncept men dåligt beskrivna vandringar och dåliga kartor. Vi hade svårt att följa beskrivningarna och då är vi vana vandrare.
11 aug 2010 kl. 19:54 » Mord i Havanna
Ännu en Homandeckare- Betydligt bättre än de som kommit de senaste åren. Välskriven, spännande och med ett överaskande slut. Därav en fyra minus eller 3 plus.
9 aug 2010 kl. 22:48 » 1222 över havet
140 sidor på en kväll säger allt. Den gick inte att lägga ifrån sig. Spännande, annorlunda och välskriven.

- » Kommenterar du böcker? (7) senaste inlägget av Mattias Hedström 2 sep 2010 kl. 22:07 Nya inlägg!
- » Är du knäpp? (15) senaste inlägget av Rasmus Matte 16 aug 2010 kl. 19:45 Nya inlägg!
- » Spam igen! (4) senaste inlägget av lotten zandzel 16 aug 2010 kl. 19:34 Nya inlägg!
- » Vilken bok ska jag ta med till Turkiet? (10) senaste inlägget av Lena L 9 aug 2010 kl. 22:46 Nya inlägg!
- » Hur sorterar ni böckerna hemma i bokhyllan? (88) senaste inlägget av Tina Frennesson 7 aug 2010 kl. 21:07 Nya inlägg!

Svenska