Kristina Schön
Betyget satt: 12 mar 2010
Betyget satt: 12 mar 2010
Betyget satt: 11 mar 2010

- » De bästa raderna... Citat ur en bok. (13) senaste inlägget av zara K 26 feb 2010 kl. 21:44 Nya inlägg!
- » Filmatiserad Temeraire (14) senaste inlägget av Isabelle 9 feb 2010 kl. 10:45 Nya inlägg!
2 mar 2010 kl. 10:40 » Fatta eld
När jag lade vantarna på "Fatta eld" gjorde jag som jag alltid gör: jag skummade de första sidorna, och jag bläddrade lite planlöst i slutet och fångade upp lite meningar här och var. (Förr om åren läste jag ALLTID de sista meningarna för att sedan våndas hela boken i undran över hur den skulle ta sig från A till B. Anyhow.) Med den blixtsnabba värderingen som grund gissade jag att uppföljaren till Hungerspelen skulle vara en lite halvtrist repetition. Det var den inte. Jag skulle inte påstå att den var riktigt lika bra, men bra var den.
8 feb 2010 kl. 13:27 » Djävulens märke
Först tyckte jag att den var sådär, sen ganska bra, sen sådär igen. Jag hade gett en trea om det inte varit för det röriga slutet och den ohyggligt irriterande inkonsekvensen gällande Ellas släktskapsförhållanden.
8 feb 2010 kl. 09:02 » Twilight
Jag förstår att den här boken tilltalar sjuttonåriga tjejer. Jag sysslade också med en hel del trånande blickar i korridorerna i skolan en gång i tiden. Men måste vi verkligen få höra, i tid och otid, i varje ny scen och situation, hur otroligt perfekt och vacker och bländande Edward är? Kan kan inte få öppna en bildörr nån gång utan att vara ett estetiskt mirakel?
5 feb 2010 kl. 15:15 » Grottbjörnens folk
Som ett bokätande barn försökte jag läsa den här som sexåring. Man kan väl säga att en hel del av handlingen låg aningen över min begreppshorisont...
29 dec 2009 kl. 10:56 » Avhopparen
Två genrer där resultatet lätt blir fånigt är gangsterböcker (särskilt på svenska) och lättlästa böcker. Avhopparen var en positiv överraskning!

- » Antal betyg: 252
- » Snittbetyg: 3.53