Kattarina Andrewsson
Betyget satt: 23 aug 2010
Betyget satt: 7 jul 2010
Betyget satt: 7 jul 2010

23 aug 2010 kl. 20:25 » Kleopatra : Egyptens sista drottning
Detta var en av de sämsta biografierna jag någonsin läst. Väldigt rörig och hoppade fram och tillbaka i tiden så man inte kunde hänga med. Första 100 sidorna handlade inte ens om Kleopatra. Värdelös!
3 mar 2010 kl. 18:50 » Einstein : hans liv och universum
Mycket om hans arbete, mindre om hans liv. Detta gjorde den rätt jobbig att läsa för en som inte är intresserad av fysik.
3 mar 2010 kl. 18:47 » Vårt 1800-tal. Hundra omvälvande år
Otroligt välgjord bok. Så bra att den nog fängslar alla läsare. Varför inte använda den som lärobok i historia. och kommer det en om vårt 1900-tal?!
2 dec 2009 kl. 21:40 » Den vita döden
Boken hade säkert varit bra - om man gillar tennis. Mycket fakta om tennisens historia. Alldeles för mycket tennis, för lite deckare.
20 okt 2009 kl. 20:47 » Alfasyndromet : om ledarskap och rangordning hos hundar
En bok alla hundägare borde läsa istället för att titta på hundprogram på tv.
En bok alla hundägare borde läsa istället för att titta på hundprogram på tv.

Svenska
Engelska