Eyezs nyheter
11 mar 2010 kl. 20:55
Eyez Only har kommenterat Eyez Onlys lista Bokomslag som liknar varandra
11 mar 2010 kl. 20:24
Eyez Only har kommenterat blogginlägget "Jippii" i Jasmina .Ts blogg Jasminas blogg
Senaste diskussionerna som Eyez varit aktiv i
10 mar 2010 kl. 10:08 » Seriemördare - I huvudet på ett monster
En mycket bra och intressant bok, men undertiteln är något missvisande: "Hur blev de sådana monster?". Man får nämligen ingen analys av VARFÖR de blev det. Detta är nämligen bara en enkel uppslagsbok som kortfattat beskriver Vem mördaren är, Vad han gjort, Hur han gjort det, När han gjorde det och slutligen när och hur han åkte fast och eventuellt avrättades. Det är givetvis inte dåligt på något vis, men jag hade väntat mig längre kapitel med mer djupgående psykoanalyser, typ. Att bara berätta att tex Ted Bundy växte upp här och gick i skola där och började mörda då, det räcker liksom inte. Men som sagt: som en enkel uppslagsbok för att få en snabb första överblick över de mest kända seriemördarna är det helt okej.
6 mar 2010 kl. 10:03 » Nu ska vi sjunga
Den här boken sjöng mamma ur för mig när jag var liten. Vi använde den så mycket att vi nötte ut den och fick köpa en till! Sen gick den i arv till min flicka och vi fick oxå köpa ett extra exemplar. Undrbar sångsamling med visor som alla känner igen gammal som ung.
4 mar 2010 kl. 19:42 » Vägen
En av de bästa böcker jag läst, men fy f*aan vilken otäck historia!
28 feb 2010 kl. 17:54 » Ute/Inne
Men nu så... En av mina favoritförfattare har gjort ett riktigt bottennapp - hur är det möjligt? Nästan så jag misstänker att det inte är Scott som skrivit den här boken... SÅ långt under hans normala kapacitet. Nej, bara att slicka såren och hoppas att detta misstag inte görs om.
22 feb 2010 kl. 16:21 » Parasit
Mycket bra, men varför så kort? Trodde författaren att läsaren skulle tröttna om han skrev längre än 300 sidor? Ingen risk med tanke på den storyn! Fast det bäddar ju för en uppföljare.
Eyezs betyg
Medlemmar med liknande smak som Eyez
Recensioner (0)
2 nov 2009 kl. 09:53
Hej! Jajamensan, jag vet precis vilken bok det är och den är jättebra!! :) Den heter "Folket på Innhaug" (en samlingsvolym med fyra delar i en, del 1 "Gården i dalen", del 2 "Kärleksbarn", del 3 "Uppbrott och del 4 "Vägarna möts") av Anne Karin Elstad. Rekommenderas varmt, en riktig sidvändare! http://www.boktipset.se/bok/folket-pa-innhaug-del-1-4

»  Victoria G
1 nov 2009 kl. 20:33
Puh..Skönt, då kan jag vara lugn. ;)

»  Louise A Andersson
1 nov 2009 kl. 19:58
Oj, vad hände med Jessica?! =)

»  Louise A Andersson
29 okt 2009 kl. 04:58
En fjärde också? Oj,. hur långt kan hon pressa det. Men som jag förstog så kommer det alltså att handla mindre och mindre om de egentliga korstågen och mer och mer om Will och hans upplevelser. Nu vill jag ju inte säga för mycket, förlåt :)

»  Jonas Zejlon
27 okt 2009 kl. 16:49
Sjyst! Måste få tag i den pronto! :) Läser du också dem böckerna?

»  Jonas Zejlon
Statistik