Erik L
» Senast inloggad 7 aug 2010 kl. 20:49
"All animals are equal.But some animals aremore equal than others."
27 maj 2010 kl. 16:23
Snittbetyg: 3.66
Betyget satt: 16 jul 2010
Betyget satt: 15 jun 2010

12 mar 2010 kl. 00:56 » Nedstörtad ängel
Första Enquist boken jag läst och känner väl inte riktigt att jag fastnade i historien men blir verkligen sugen på att läsa mer av honom.
13 dec 2009 kl. 00:10 » För att lämna röstmeddelanden : tryck stjärna
Har nu blivit inspelad för tv och kommer sändas under våren 2010.
Har nu blivit inspelad för tv och kommer sändas under våren 2010.
8 dec 2009 kl. 22:57 » The curious incident of the dog in the night-time
Lättläst, fin och underhållande liten berättelse. Den greppade dock aldrig riktigt tag i mig.
1 dec 2009 kl. 20:32 » The Importance of Being Earnest
Håller med föregående, denna ska väl egentligen ses på scen men Oscar Wilde's språk är alltid underhållande. Vill man läsa något från honom så bör man välja "The Picture of Dorian Gray" den är fantastisk!
11 nov 2009 kl. 23:45 » Syndafall i Wilmslow
Blir förvånad över att inte fler läst och betygsatt denna bok. vill passa på och rekommendera den. väldigt intressant berättelse och mycket välskriven. Läs!

- » De bästa raderna... Citat ur en bok. (23) senaste inlägget av Erik L 28 maj 2010 kl. 09:34 Nya inlägg!
- » Är det THE Terry Jones som skrivit? (10) senaste inlägget av Victoria G 18 jan 2010 kl. 11:02 Nya inlägg!
- » Böcker som blir film. (39) senaste inlägget av Peter L 20 dec 2009 kl. 13:42 Nya inlägg!

Engelska
Svenska