Einar Hestmann

Snittbetyg: 3.14
Einars nyheter
Kommentarer av Einar (2)
27 sep 2009 kl. 14:56 » Hornsgatan
Bitvis bra passager, historisk intressanta och underhållande satiriska skildringar från Stockholms söder - men som roman känns den något osammanhängande. Möjligen bidrog mitt lätt okoncentrerade mp3-lyssnande till att jag inte kom helt in i boken. Men ändå var boken var mycket läsvärd och givande.
27 aug 2009 kl. 12:00 » Svamplycka
Jens Linder och Pelle Holmberg har gjort det igen! En strålande svampbok med många härliga recept!
Recensioner (3)

1000 HOME IDEAS

av Cliff, Stafford

Cliff Stafford¨s 1000 Home Ideas - utmärkta inredningstips för stora bokhyllor

En härlig idébok för alla inredare. Innehåller bland annat massor av tips på hur man inreder stora bokhyllor. En unik inspirationsbok för alla som behöver lösningar för mer än 100 böcker.

5 apr 2009 kl. 23:37

» Inga kommentarer finns   » Kommentera

» Ställning:   0   0

Walking in Italy LP

av unknown

Walking in Italy - en mycket bra guide till Italiens bästa vandringsområden

En ganska liten guide med utvalda områden och turer. Men de är verkligen bra utvald. Beskrivningarna är också enkla men dock utförliga. Har testat de flesta vandringar förutom Sicilia. Rekommenderas för varje glad vandrare och Italien-fan!

5 apr 2009 kl. 13:17

» 1 kommentarer   » Kommentera

» Ställning:   1   0

Belle Du Seigneur

av Cohen, Albert

Belle Du Seigneur - kärlek på franska

Någon som vet om den här boken finns på svenska? Hursomhelst - Belle Du Seigneur är en riktig klassiker i Frankrike. En fascinerande mångsidig skrivstil - en fängslande kärlekshistoria, en knivskarp personlighetsanalys - och en ärlig, bitvis kynisk, beskrivning av förälskelsens olika känslofaser, från högt till lågt. Detta är den mest kända boken av Albert Cohen - men tidigare böcker som Solal och Mangeclous bör läsas innan - så att man får riktigt grepp om Cohens romanfigur Solal.

4 apr 2009 kl. 20:02

» Inga kommentarer finns   » Kommentera

» Ställning:   0   0

Einars listor (2)
Senaste diskussionerna som Einar varit aktiv i
Klotterplank (0)