David Ärlemalm
Legend of a suicide - David Vann. Läs!!!
10 mar 2010 kl. 15:09» 0 kommentarer » Kommentera
» Dela på Facebook
Betyget satt: 13 feb 2010
Betyget satt: 7 feb 2010

- » Vilka är dina tre absoluta favoritromaner? (53) senaste inlägget av Terese Ahlin 7 mar 2010 kl. 22:48 Nya inlägg!
- » Boksläpp 2010 (15) senaste inlägget av Martin Bjerver 5 mar 2010 kl. 22:37 Nya inlägg!
- » Bokcitat (29) senaste inlägget av Elin Stor 8 jan 2010 kl. 18:02 Nya inlägg!
- » Bäst 2009? (21) senaste inlägget av David Ärlemalm 2 jan 2010 kl. 01:12 Nya inlägg!
- » Mellandagsläsning (21) senaste inlägget av Joel Sommarsol 31 dec 2009 kl. 12:19 Nya inlägg!

13 feb 2010 kl. 04:28 » Lean on Pete
Inte Willys bästa men väl värd att läsa för den som redan fallit för hans skildringar av den amerikanska underklassen.
1 dec 2009 kl. 03:24 » BLOOD MERIDIAN
Precis lika bra som jag anade. För er som gillade Vägen är Gränstrilogin den naturliga fortsättningen, men efter det har ni Blood Meridian, som ett stort pulserande svart hjärta i rakt nedstigande led från Joseph Conrad, att se fram emot.
6 nov 2009 kl. 20:17 » Varulvsvalsen
Sigges bästa (det sitter i nerven) och den bok som fick mig att omvärdera hans författarskap.

- » Antal betyg: 152
- » Snittbetyg: 3.5