Betyget satt: 15 feb 2010
Betyget satt: 27 jan 2010

- » Vilka är dina tre absoluta favoritromaner? (53) senaste inlägget av Terese Ahlin 7 mar 2010 kl. 22:48 Nya inlägg!
- » Vackraste svenska boktiteln (50) senaste inlägget av kristian berntsson 19 feb 2010 kl. 19:11 Nya inlägg!
- » Jonas Gardell (16) senaste inlägget av Linda Eriksson 4 feb 2010 kl. 19:49 Nya inlägg!
- » Kalkonbok? - Vilken är den sämsta bok du läst? (71) senaste inlägget av Peter Larsson 26 jan 2010 kl. 09:12 Nya inlägg!
15 feb 2010 kl. 22:49 » Härskarteknik
Fantastiskt intressant och bra bok om fördomar, kroppsspråk, ordval och hur vi omedvetet och medvetet härskar över varanadra. Dessutom är den enkelt och roligt skriven om ett viktigt ämne.
19 jan 2010 kl. 22:08 » Hennes mjukaste röst
Vad gick den ut på egentligen? Trist historia och väldigt utförliga massagestavsbeskrivningar.
19 jan 2010 kl. 22:02 » Serenader
Novellen Ut och in är så vidrig att den gott och väl passar på min varningslista. Jag önskar att jag aldrig läst den och att jag inte tog fram den nu för att påminna mig om den. Nåja, boken var i alla fall billig.
15 jan 2010 kl. 16:13 » Myggor och tigrar
Det här är en bok som jag trots allt är glad över att ha läst. Den är hundratals sidor för lång på mitten. Men jag tror ändå att den kommer att leva kvar som ett svidande debattinlägg i den självbiografiska genren.

- » Antal betyg: 42
- » Snittbetyg: 3.76