Life is hard!
Om mig: Bröstlös och skild trebarnsmamma, som har passerat femtio. Sambo, två katter och en hund. Har precis avslutat min sista cellgiftsbehandling eftersom jag har bröstcancer. Nu väntar fem års tablettbehandling. Är också sjuk i Meniers sjukdom och periodvis i depressivitet. Har dessutom fått diagnosen Agorafobi. Har just nu tappat fotfästet helt i tillvaron och håller som bäst på att få ihop alla skärvor igen. Utbildad socionom som i yrkeslivet i huvudsak har arbetat med missbruk och kriminalitet, främst bland ungdomar. Bor i Stockholm men är uppvuxen i småstad. Misstänker att jag aldrig kommer tillbaka till arbetslivet igen. Är glad över barnen och deras framgångar. Blir ledsen när jag tänker på att jag har, vad man kallar, samsjuklighet. Älskar att läsa (jag läser det mesta faktiskt men är inte särskilt svag för deckare), se på film, gå på teater, äta sambons goda mat och gosa med husdjuren. Hatar översitteri, gubbvälde, avundsjuka och divalater. Dessutom avskyr jag snö och kyla. Sommaren är mitt rätta element.
- Antal betyg: 3620
- Snittbetyg: 3.78