Brita -
» Senast inloggad 2 sep 2010 kl. 22:17
Lyssnar på Fredrik Reinfeldt som utfrågas i SVT
Jag är långtidssjukriven pga en kronisk sjukdom som heter Meniers sjukdom. F-kassan har sagt till mig att jag skall prövas mot alla arbeten på svensk arbetsmarknad om jag inte kan arbeta på mitt nuvarande arbete. Nu säger statsminsistern att han gärna vill se det papper där det står att en sjuk människa måste prövas mot alla arbeten. (En frågeställare säger nämligen att ett sådant papper finns för de tjänstemän som arbetar inom f-kassan) Statsministern menar att är man sjuk så ska man inte arbeta.Detta...
» Skicka meddelande till Brita
» Britas listor (30)
Socionom. Sambo. Tre vuxna barn samt två vuxna bonusbarn och två bonusbarnbarn. Har läst sedan barnsben. Mina föräldrar var riktiga bokmalar och jag växte upp bland böcker. Har arbetat med såväl missbruk som med ungdomar. Förutom litteratur är jag intresserad av samhällspolitiska frågor. Bor i Stockholm. Fritidshus i Ångermanland. Två katter och en hund finns också i familjen.
Antal betyg: 2730
Snittbetyg: 3.82
Snittbetyg: 3.82
Betyget satt: 2 sep 2010

2 sep 2010 kl. 12:24 » Bröderna Benzinis spektakulära cirkusshow
Helt underbar. Blir glad att höra att den ska bli film. Rekommenderas verkligen.
31 aug 2010 kl. 08:06 » IT
Jag blev så besviken när slutet kom så det blev en fyra. Annars hade den fått en femma.
30 aug 2010 kl. 05:38 » Ordets makt och vanmakt - mitt skrivande liv
Det här är ett stycke historia. Jätteintressant att läsa. JG hör inte till mina favoriter men det här är så bra och så intressant. Sträckläste!
26 aug 2010 kl. 15:21 » Väggen
En av de bästa böcker jag läst. Läste den för ganska många år sedan. Blev helt betagen. Obehaglig dock, tyckte jag iaf då.
26 aug 2010 kl. 06:36 » Ängelns lek
Håller med tidigare kommentarer. Inte lika bra som Vindens skugga men en bok som fascinerar och trollbinder. Svårt att släppa boken.

- » Vad jobbar ni med? (31) senaste inlägget av Mattias Hedström 2 sep 2010 kl. 22:34 Nya inlägg!
- » Kommenterar du böcker? (7) senaste inlägget av Mattias Hedström 2 sep 2010 kl. 22:07 Nya inlägg!
- » Hur många sidor (12) senaste inlägget av Nathalie T 2 sep 2010 kl. 19:16 Nya inlägg!
- » Länder (12) senaste inlägget av Nathalie T 2 sep 2010 kl. 19:14 Nya inlägg!
- » Vilket är ditt favoritgodis? (29) senaste inlägget av Magdalena Johansson 2 sep 2010 kl. 17:06 Nya inlägg!
26 aug 2010 kl. 16:51
Såg att du redan läst "Det målade huset" Mitt förslag nr 2: Välj två av pocketböckerna i min "pocketlista mot Sun A:s roman:)
» Merja Axelsson
» Merja Axelsson
13 aug 2010 kl. 09:18
Vad bra att du hittade tips i min vill läsa-lista! De flesta nya jag lagt till senaste dagarna kommer från den stora bokkatalogen med höstens nyheter. =)
» Eyez Only
» Eyez Only
14 apr 2010 kl. 22:08
Jag skrev just i min blogg att snön snart är borta men tyvärr vet jag inte hur det är utanför stan. Jag tar mig nog en åktur med bilen till helgen så jag ser hur det ser ut. Håller värmen i sig några dagar till så kan det nog vara helt snöfritt till Valborg.
» Mary Lewis
» Mary Lewis