Betyget satt: 27 jan 2010

- » Stephen King (17) senaste inlägget av Lotta Blomkvist 20 feb 2010 kl. 19:30 Nya inlägg!
- » Vad läser/skulle vi vilja läsa om historia just nu? (38) senaste inlägget av Victoria G 18 jan 2010 kl. 10:18 Nya inlägg!
- » Bloggönskemål (6) senaste inlägget av Ullis N 9 jan 2010 kl. 12:39 Nya inlägg!
- » Bäst 2009? (21) senaste inlägget av David Ärlemalm 2 jan 2010 kl. 01:12 Nya inlägg!
- » Mellandagsläsning (21) senaste inlägget av Joel Sommarsol 31 dec 2009 kl. 12:19 Nya inlägg!

27 jan 2010 kl. 10:23 » Döden i Florens
Den ser så lockande ut men för mig blev den en besvikelse. Kanske måste man ha besökt och förälskat sig i Florens för att till fullo uppskatta den. jag gav upp efter ett hundratal sidor. En etta eller tvåa? Kände mig generös och satte en tvåa.
22 jan 2010 kl. 07:58 » Dödens pendel
Nära en 4 i betyg, det var det där lilla extra som saknades. Sjukhusmiljö och polisarbete. Märkliga fall av hjärtstillestånd hos flera patienter i Sundsvall. Axberg och Jensen arbetar tillsammans för att utreda bakgrunden.
19 jan 2010 kl. 08:35 » Tre sekunder
4,5 poäng. Mycket spännande och bra! Väl värd priset som bästa svenska deckare 2009.
15 jan 2010 kl. 17:12 » Envy the Night
Den här boken påminner om Box: Blue Heaven. Båda är mycket bra skrivna. Spännande utan att vältra sig i våld och blodigheter. Far och son förhållande, hur det har präglat sonens liv. Rekommenderas!

- » Antal betyg: 3570
- » Snittbetyg: 3.65