Anna H
» Dela på Facebook
Betyget satt: 10 mar 2010
Betyget satt: 9 mar 2010

10 mar 2010 kl. 13:53
Anna H skrev inlägget Hm jag trodde jag kopplade inlägget med en bild på boken men det gjorde jag tydligen inte. på sin blogg

- » Nu är länkaskatten lanserad! (11) senaste inlägget av Gunvi Lundqvist 9 mar 2010 kl. 23:01 Nya inlägg!
- » Hjälp oss! (49) senaste inlägget av Tove Skarstedt 9 mar 2010 kl. 16:51 Nya inlägg!
- » Din bästa dikt (50) senaste inlägget av Susanne S 6 mar 2010 kl. 09:24 Nya inlägg!
- » De bästa raderna... Citat ur en bok. (13) senaste inlägget av zara K 26 feb 2010 kl. 21:44 Nya inlägg!
- » Haka på... (7) senaste inlägget av Johanna Galenpanna 27 jan 2010 kl. 13:26 Nya inlägg!
10 mar 2010 kl. 10:33 » Någon sorts frid
Det här är en annorlunda deckare skriven av två debutanter som skriver riktigt bra.Språk och handling flyter på och spänningen hålls vid liv boken igenom.En mycket trevlig överraskning.
9 mar 2010 kl. 14:40 » Staden med fyra portar
Det här är den svagaste boken i Lessings för övrigt fantastiska svit om Martha Quest.Den utspelas i England och jag tycker att den är mer obehaglig än intressant.Jag hade hellre läst mer om hennes liv i Rhodesia.
7 mar 2010 kl. 08:51 » Ninas resa : en överlevnadsberättelse
Mycket gripande men också mycket spännande.
Mycket gripande men också mycket spännande.
7 mar 2010 kl. 08:48 » Flickan under jorden
Spännande handling och en intressant huvudperson gör det här till en riktigt bra deckare.

- » Antal betyg: 803
- » Snittbetyg: 3.82