Grupp: Sekwa förlag

Vårens böcker finns nu listade under kommande.
3 jan 2010 kl. 22:23» 0 kommentarer » Kommentera

» Diskutera förlagets böcker.

Titel
Författare
På Boktipset
Ditt betyg

22 sep 2009 kl. 15:13
Får se om det blir några fler Céline Curiol på svenska. Vi hoppas.
» Niclas Holmqvist
Får se om det blir några fler Céline Curiol på svenska. Vi hoppas.
3 aug 2009 kl. 08:30
Kul att du är här, Ewa. Boktipsetsidan har inte riktigt lyft men med lite ny energi efter semestern så. Facebooksidan har hittills fått fler löpande nyheter. Den här sidan ser mer ut att passa för diskussion, frågor och kommentarer om de enskilda böckerna. Vi får se vad det blir. Om man dömer av betygen på böckerna här på sidan är vi på rätt spår med vår utgivning. Vad tycker ni som läser? Vad är bra, vad är dåligt? Vad vill ni se mer av? Céline Curiol kommer till bokmässan i Göteborg i slutet av september, det stämmer, dessutom kommer Claire Castillon till Kulturhuset i Stockholm den 8 oktober i samband med att hennes bok "Därunder ett helvete" kommer på svenska. Det får ni inte missa om ni befinner er i trakten. Innan dess, i slutet av augusti, kommer vi att ge ut Michèle Lebres roman "Den röda soffan". Välkomna alla gruppmedlemmar.
26 jul 2009 kl. 18:03
Hmm, skrev jag Uppdatera gruppens status!? Njaää, det gjorde jag nog inte utan den texten "blev nog bara till" när jag inte riktigt visste hur man skulle göra... Jag har gått med här på Boktipset just för att Sekwa förlaget skriver att de är med här och på facebook. Valde då Boktipset.. Jag vet inte vad det innebär men jag hoppas på lite info om förlaget som jag är så glad för! Ser oxå fram emot bokmässan och att få lyssna till Céline Curiol. MVH ewa
» ewa wahlgren
» ewa wahlgren